Σασμός - spoiler: Διπλό σοκ για Νικηφόρο και Νάντια

Σασμός - spoiler: Διπλό σοκ για Νικηφόρο και Νάντια

Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Νικηφόρο και τη Νάντια θα φέρει ανυπολόγιστη αναστάτωση στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού».

Η έλευση της Νάντιας στο Ρέθυμνο έφερε αναστάτωση στις ζωές του Μανόλη και του Νικηφόρου στα προηγούμενα επεισόδια του «Σασμού». Η νεαρή κοπέλα μπήκε σφήνα ανάμεσα στους κολλητούς φίλους, οι οποίοι έπεσαν και οι δύο θύματα της γοητείας της, με συνέπεια η σχέση τους να κινδυνεύσει σοβαρά. Ο Μανόλης θα νιώσει διπλά προδομένος από τον φίλο του. Πρώτον, για την αδιαφορία του απέναντι στα αισθήματα του, τα οποία του έχει εξομολογηθεί. Και δεύτερον, για την συμπεριφορά του απέναντι στην Τζένη, την κοπέλα που ήταν η κολλητή τους όλα τα προηγούμενα χρόνια, από την εποχή που πήγαιναν σχολείο.

Όμως, και ο Νικηφόρος πλανάται οικτρά αν νομίζει πως η Νάντια ανταποκρίνεται στα αισθήματά του. Ο σκοπός της προσέγγισης της είναι άλλος. Στα πράγματα της μητέρα της βρήκε ένα γράμμα, το οποίο πιστεύει ότι το έγραψε ο πατέρας της, με την υπογραφή Μαθιός Σταματάκης. Η επιδίωξή της είναι να βρεθεί όσο γίνεται πιο κοντά με τον Μαθιό και να μάθει τα πάντα για τον άνδρα που πιστεύει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της, που εγκατέλειψε τη μάνα της έγκυο, χωρίς να αφήσει πίσω του ίχνη.

Ο Μαθιός, όπως είδαμε, είναι εξαιρετικά ανήσυχος με τα μηνύματα που λαμβάνει από τη Νάντια. Η σύγχυσή του είναι προφανής και η Βασιλική, της οποίας οι κεραίες είναι πολύ ευαίσθητες σε ό,τι αφορά στους άνδρες της ζωής της, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Η σιωπή του Μαθιού και η αφηρημάδα του την βάζουν σε σκέψεις και από το μυαλό περνούν σενάρια που δεν έχουν σχέση με την αλήθεια.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35