Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ «εις σάρκαν μίαν» - Η ερωτική σκηνή και το νέο τραγούδι

Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ «εις σάρκαν μίαν» - Η ερωτική σκηνή και το νέο τραγούδι

Αστέρης και Αργυρώ στα νέα επεισόδια του «Σασμού», από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21:00, υποτάσσονται στην καταιγίδα του έρωτα. Ό,τι κι αν έχει μεσολαβήσει μεταξύ τους, το ζευγάρι συντονίζεται σε έναν κοινό παλμό, σε μια δυνατή ερωτική σκηνή, υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της σειράς με τη φωνή του Γιάννη Κότσιρα, «Θνητοί θεοί».

Επιβεβαιώνοντας και το ρεφραίν του τραγουδιού: «Δεν πεθαίνει η καρδιά από αγάπη πολύ/κάθε μέρα μακριά μια ζωή φυλακή/ Δεν υπάρχουν αλλά όταν κλείνει η πληγή/ κάθε πόνος χαρά κάθε τέλος κι αρχή».

Η πρώτη τους συνάντηση υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Ένας έρωτας τόσο δυνατός, καρμικός, που σάρωσε κάθε αμφιβολία κι ανασφάλεια, κάθε μίσος και βεντέτα. Αυτός ο έρωτας εξελίχθηκε σε βαθιά αγάπη. Και παρά το αίμα που τους χωρίζει, αίμα συγγενών τους που έχει ποτίσει το χώμα, οι καρδιές τους παραμένουν ανοιχτές στα δώρα της αγάπης και τα σώματά τους ανήμπορα να αντισταθούν στην έλξη που τα συντρίβει.

Το «Θνητοί θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, δίνει συνέχεια στο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ακούστε το ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35