Σασμός: Αυτή είναι η κρυφή σχέση Αιμιλίας και Ευθύμη

Σασμός: Αυτή είναι η κρυφή σχέση Αιμιλίας και Ευθύμη

Κανείς δεν ξέρει στη σειρά Σασμός, ή ίσως δεν μπορεί να φανταστεί πως ο Ευθύμης Φαρμάκης φέρεται έτσι γιατί έχει τις «πλάτες» της εισαγγελέως και της αστυνομίας της Κρήτης.

Σύντομα, όμως, όλα θα ανατραπούν…

Η φιλία του με τον Δημήτρη και τον Παύλο μετρά χρόνια πολλά. Οι τρεις τους μεγάλωσαν στην Κρήτη όμως οι συνθήκες τους ανάγκασαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Παρά την αγάπη που έτρεφε ο ένας για τον άλλον, κανείς από τους δύο τελευταίους δεν κατάλαβε ποτέ πως ο Ευθύμης Φαρμάκης συνεργαζόταν με την πρώην γυναίκα του Παύλου, την Αιμιλία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μιλούσαν ακόμα και όταν εκείνη ζούσε στην Αθήνα με τον Δημήτρη, γεγονός που θα φανεί στα επόμενο επεισόδια.

Ο Ευθύμης είναι πληροφοριοδότης της Αιμιλίας αλλά και της αστυνομικής αρχής της Κρήτης. Εκείνος τους δίνει στοιχεία για τις παράνομες κινήσεις των ανθρώπων της νύχτας και εκείνοι τον σώζουν όταν κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Όπως δηλαδή θα γίνει μετά τον θάνατο του Πάνου, όπου τα στοιχεία που θα προκύψουν θα τον ενοχοποιήσουν και θα περάσει κάποιες μέρες στο κρατητήριο. Ο Αντώνης θα τον σώσει για μια ακόμη φορά, υπό το βλέμμα της ανυποψίαστης Ντίνας και του Μύρωνα. Υπάρχει όμως ένας όρος απαράβατος.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35