Σασμός: Η Μαρίνα σχεδιάζει το τέλος του Ευθύμη - Ο Παύλος συμμαχεί με την Καλλιόπη!

Σασμός: Η Μαρίνα σχεδιάζει το τέλος του Ευθύμη - Ο Παύλος συμμαχεί με την Καλλιόπη!

Ο Τόλης φεύγει απ’ το σπίτι της Καλλιόπης στη σειρά Σασμός προσπαθώντας να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Η μετακόμιση του, δίνει στον Ευθύμη την ευκαιρία που έψαχνε καθώς πλέον είναι απροστάτευτος. Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης λέει στην Ντίνα πως ο Ευθύμης ήταν μαζί του στο Ηράκλειο για δουλειές την μέρα του πυροβολισμού του Αντώνη.

Το άλλοθι που του προσφέρει ο Βαγγέλης φέρνει την Ντίνα σε δύσκολη θέση αφού δεν πιστεύει πως ο Ευθύμης είναι αθώος παρά τα όσα λέει ο σύντροφός της. Παράλληλα η Αιμιλία καλείται να απαντήσει στη μετωπική επίθεση της Στέλλας.

Η δικηγόρος την κατηγορεί ότι άφησε τον Ευθύμη ελεύθερο και τώρα όλοι κινδυνεύουν. Φυσικά δε γνωρίζει την κρυφή συμφωνία ανάμεσα στην εισαγγελέα και τον επιχειρηματία. Στο μεταξύ ο Σταύρος αρχίζει για πρώτη φορά να θυμάται όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και στην Αργυρώ.

Όλη η πίκρα από την προδοσία της έρχεται και πάλι στην επιφάνεια. Στο νοσοκομείο ο Αντώνης χαροπαλεύει και η Μαρίνα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Βρίσκεται λοιπόν πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που θεωρεί ότι της στέρησε τον Αντώνη.

Στα χέρια της κρατάει το όπλο του Πέτρου και απειλεί να σκοτώσει τον Ευθύμη. Εκείνος της λέει να ηρεμήσει και ότι δεν είναι αυτός που τον πυροβόλησε. Η Μαρίνα του ξεκαθαρίζει πως αν της λέει ψέματα θα την φέρει μπροστά του αφού δεν έχει να χάσει τίποτα πια.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35