Οι σειρές που σταματούν οριστικά: Από το «Αυτή η νύχτα μένει» στο «Μαύρο Ρόδο»

Οι σειρές που σταματούν οριστικά: Από το «Αυτή η νύχτα μένει» στο «Μαύρο Ρόδο»

Η μυθοπλασία αποδείχτηκε η απόλυτη πρωταγωνίστρια τη φετινή χρονιά και αυτό θα συνεχιστεί και του χρόνου καθώς τα στελέχη ποντάρουν πολύ στο εν λόγω κομμάτι. Σειρές έρχονται, άλλες συνεχίζονται, κάποιες όμως σταματούν και ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν οριστικά τους τηλεθεατές.

Μία από αυτές το «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA. Η σχέση της Ελισάβετ και του Πέτρου μπορεί να καθηλώνει και να σχολιάζεται, όμως θα ολοκληρωθεί τη φετινή χρονιά με happy end όπως φημολογείται. Τέλος και για την κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» της οποίας τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από αρχές του 2023.

Στον ALPHΑ η παραγωγή μυθοπλασίας «Αυτή η νύχτα μένει», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, θα τελειώσει με τις περιπέτειες του «Ονείρου» να ολοκληρώνονται και το εξαιρετικό καστ να οδεύει προς άλλα κανάλια.

Στον ΑΝΤ1 οι κωμωδίες «Ποιος Παπαδόπουλος» και «Εκτός υπηρεσίας» δεν έπεισαν το κοινό κι έτσι κλείνουν το κεφάλαιό τους στην TV. Οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν ήδη βρει τα δυνατά τους χαρτιά, με τα γυρίσματα να ξεκινούν και το ενδιαφέρον να κορυφώνεται.

Η ΕΡΤ έκανε, τη φετινή σεζόν, μία εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια στη μυθοπλασία με τις παραγωγές να συζητιούνται ιδιαίτερα και να αποσπούν εξαιρετικές κριτικές. Με μοναδική εξαίρεση το «Κάνε ότι κοιμάσαι», τα υπόλοιπα σίριαλ δεν έχουν πάρει το πράσινο φως για του χρόνου. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» τελειώνει στις 18 Μαΐου. Ωστόσο, η επόμενη χρονιά θα φέρει στη συχνότητα μικρούς σεναριακούς θησαυρούς.

Στο OPEN η ιστορική σειρά το «Κόκκινο ποτάμι» δεν θα συνεχίσει να ρέει, ενώ την ίδια μοίρα θα έχει και η κωμωδία «Δική μας οικογένεια». Όσον αφορά στο ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος» και «ΣτΟργή» θα ακολουθήσουν τον δρόμο της «Άγριας Γης», που αποχαιρέτισε εδώ και καιρό το κοινό της.

Οι ιθύνοντες ήδη εξετάζουν το τι θα γίνει του χρόνου με κάποια σενάρια και επαναφορές σίριαλ να τους απασχολούν ιδιαίτερα.

Πηγή: www.msn.com



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35