Μαύρο Ρόδο: Είναι έγκυος η Ελισάβετ ή λυγίζει μπροστά στις πιέσεις;

Μαύρο Ρόδο: Είναι έγκυος η Ελισάβετ ή λυγίζει μπροστά στις πιέσεις;

Η Ελισάβετ μεταφέρεται στο νοσοκομείο αναίσθητη στο σημερινό νέο επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου».

Πίσω στο μοναστήρι η Ελισάβετ προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεχάσει τον Πέτρο και ό,τι άλλο συνέβη στην Πάτρα στα προηγούμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου». Βέβαιη ότι δεν έχει θέση στη ζωή εκτός των τειχών της μονής, θέλει να επισπεύσει με κάθε τρόπο τη χειροτόνησή της και να κλείσει έτσι οριστικά τους λογαριασμούς της με τον έξω κόσμο.

Ο Γεράσιμος, όπως έχουμε δει, κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει ότι ο μοναστικός βίος είναι μονόδρομος για την ίδια. Ο γιος της Ευτυχίας θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την παιδική φίλη του μακριά από την επιρροή του Πέτρου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα περάσει τη ζωή της κλεισμένη σε ένα μοναστήρι. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να «κλέψει» το κινητό της και να διαβάσει τα μηνύματα του Πέτρου, γεγονός που αναφέρει στον μητροπολίτη στην τελευταία συνάντησή τους.

Τι συνδέει την Αλεξία, τη Νατάσα και την Αυξεντία στο «Μαύρο Ρόδο»

Ο Γεράσιμος, όπως είδαμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς, θέλει με κάθε τρόπο να δει την πύλη του μοναστηριού να κλείνει οριστικά πίσω από την Ελισάβετ.

Την ίδια άποψη με τον Γεράσιμο δεν συμμερίζονται ο Λευτέρης, η Αυξεντία, που παροτρύνει την προστατευόμενή της να ανοίξει τα φτερά της, η Αλεξία, που μετά από την προσέγγισή της με τον Βίκο έχει αλλάξει άρδην «γραμμή» απέναντι στον αδελφό της και το αντικείμενο του πόθου του, και η Νατάσα. Η τραγουδίστρια και πρώην ερωμένη του Πέτρου, παρά το σκληρό παρουσιαστικό της, επιδεικνύει απροσδόκητα μεγάλη κατανόηση για τους τρεις πρωταγωνιστές του ερωτικού τριγώνου, τον Πέτρο, τον Γεράσιμο και την Ελισάβετ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35