Σασμός: Έτοιμοι για χωρισμό ο παπά Μιχάλης με την παπαδιά και ο Παντελής με την Άννα-Αυτός είναι ο λόγος!

Σασμός: Έτοιμοι για χωρισμό ο παπά Μιχάλης με την παπαδιά και ο Παντελής με την Άννα-Αυτός είναι ο λόγος!

Όλοι φαίνονται προβληματισμένοι στη σειρά Σασμός. Στο καφενείο του Παντελή, εκεί που όλα συζητιούνται, τηρείται σιγή ιχθύος για την οικογένεια Σταματάκη, ωστόσο η Κατερίνα δεν μπορεί να μη συζητήσει όλα όσα την απασχολούν με τον άντρα της. Εκείνος άλλωστε πάντα έχει μια απάντηση για όσα συμβαίνουν γύρω του. Τον ρωτάει λοιπόν ξεκάθαρα γιατί η Βασιλική έδιωξε τον Μαθιό που του είχε τόση αγάπη. Αναρωτιέται μήπως έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή μήπως παίζει κάποιο περίεργο παιχνίδι η μοίρα.

Όμως ο παπάς που έχει καταλάβει τι συμβαίνει, προσπαθεί να την ηρεμήσει. Την ίδια στιγμή, το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί στο κατώφλι των Σταματάκηδων. Καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και έχει αποφασίσει να το ανακαλύψει μόνος του. Στην ίδια διαδικασία περίπου μπαίνουν όμως και η Αργυρώ με τον Αστέρη, που για να καταλάβουν τι συμβαίνει, φέρνουν το ζευγάρι σε επαφή. Όμως τα αποτελέσματα είναι χειρότερα αφού η Βασιλική αντιδρά ακόμα πιο άσχημα. Αρχίζει και τους φωνάζει ότι δεν θέλει να τον δει και το ζευγάρι αποκαρδιώνεται.

Στο μεταξύ, τοπικό κανάλι του νησιού κάνει πρόταση στην Κατερίνα να αναλάβει εκπομπή μαγειρικής, όμως εκείνη θέλει στο πλευρό της να έχει και την Άννα. Οι δύο γυναίκες το ανακοινώνουν στους άντρες τους, όμως τόσο ο Παντελής όσο και ο παπα-Μιχάλης Θεωρούν πως δεν πρέπει να παρατήσουν τα σπίτια τους για μια νέα καριέρα. Η μόνη που θα του σταθεί είναι η Θοδώρα, που θα κάνει τα πάντα για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35