Κάνε ότι κοιμάσαι: Ποιοι ήρωες πεθαίνουν… ποια νέα πρόσωπα προστίθενται στο καστ τη νέα σεζόν

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ποιοι ήρωες πεθαίνουν… ποια νέα πρόσωπα προστίθενται στο καστ τη νέα σεζόν

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» πήρε το πράσινο φως για του χρόνου, με ανανεωμένο καστ, μετά από το λουτρό αίματος στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» αποδείχθηκε ένα από τα γερά χαρτιά του φετινού προγράμματος της ΕΡΤ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που το παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα και μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, το ERTFLIX.

Με ένα λαμπερό καστ άξιων ηθοποιών και πρωτότυπο σενάριο που εστιάζει στο εδώ και το τώρα, η σειρά έκανε τη διάφορά μέσα στον κατακλυσμό προτάσεων που δεχτήκαμε φέτος στο πεδίο της μυθοπλασίας.

Στη δεύτερη σεζόν που ανακοινώθηκε θα δούμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη Νικολέττα Κοτσαηλίδου, τον Δημήτρη Καπετανάκο, τον Βασίλη Ευταξόπουλο, την Φωτεινή Μπαξεβάνη, τον Γιώργο Δεπάστα, τη Βίκυ Μαϊδάνογλου και τη Γεωργία Μεσσαρίτη.

Από τους πρωταγωνιστές που αποχωρούν είναι η Έμιλυ Κολιανδή, την οποία θα δούμε σε άλλη τηλεοπτική σειρά -δεν είναι ανακοινώσιμη για την ώρα- ενώ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κομβικό ρόλο θα παίξει η Τζένη Θεωνά, που θα εισβάλει στη σειρά από τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στην προβολή που οργάνωσε η ΕΡΤ για τα μίντια του τελευταίου επεισοδίου του πρώτου κύκλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την υποδοχή που επιφύλαξε το κοινό στη σειρά και την επιστροφή του στη μυθοπλασία.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35