Μαύρο Ρόδο: Αποκάλυψη από την Αλεξία - Λέει στον Βίκο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του!

Μαύρο Ρόδο: Αποκάλυψη από την Αλεξία - Λέει στον Βίκο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του!

Ο Βίκος με την Αλεξία σοκάρονται από αυτό που διαπιστώνουν βλέποντας και τις φωτογραφίες από την έκρηξη στο Μαύρο Ρόδο. Αν και όλοι έχουν τον Παράσχο για νεκρό, εκείνος είχε υποψιαστεί τις κινήσεις του Βίκου και έστησε τον θάνατό του προκειμένου να τον τιμωρήσει και να τον ξεσκεπάσει. Ετσι, ενώ εκείνος ετοιμάζεται να συναντήσει τον Θέμη και να του δώσει όλες τις πληροφορίες για την εμπλοκή του Βίκου στον θάνατο της Αγγελικής, ο Φρέντι, ο νέος άνθρωπος που έχει «φυτέψει» εκείνος στο πλευρό του Καστρινού, τον αρπάζει και τον πάει στον Βίκο.

Ο τελευταίος θυμωμένος από την προδοσία, τον σκοτώνει αυτή τη φορά στα αλήθεια! Παράλληλα, δίνει στον Φρέντι το δηλητήριο με το οποίο θα βγάλει από τη μέση τον Θέμη. Η πρώτη δόση τού χορηγείται και ο Καστρινός αρχίζει να έχει συμπτώματα από το δηλητήριο νιώθοντας τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν.

Στο μεταξύ, η μεγάλη στιγμή για τον Βίκο και τη Φιλαρέτη έχει φτάσει και αναστατωμένοι ο πατέρας και η κόρη Ζαμάνου επισκέπτονται τον Θέμη, θέλοντας να μάθουν αν εκείνος αποκάλυψε στη Φιλαρέτη την ταυτότητα του γιου της και είναι αποφασισμένοι να εκβιάσουν τον Καστρινό, ενώ εκείνος θα περάσει στην αντεπίθεση.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35