Alpha: Το προξενιό της Ιουλίας - Οι πρώτες εικόνες της νέας μεγάλης τηλεοπτικής σειράς

Alpha: Το προξενιό της Ιουλίας - Οι πρώτες εικόνες της νέας μεγάλης τηλεοπτικής σειράς

Το προξενιό της Ιουλίας έρχεται στον Alpha κι έχουμε τις πρώτες εικόνες της νέας μεγάλης τηλεοπτικής σειράς

«Το προξενιό της Ιουλίας», μία σειρά εποχής που «συνομιλεί» με την ελληνική παράδοση, με φόντο την ελληνική επαρχία στην εκπνοή της δεκαετίας του ‘50.

Στο επίκεντρο συναντάμε τη γυναίκα που η μοίρα της ορίζεται από άλλους, χωρίς η ίδια να φαίνεται ότι έχει λόγο στη ζωή της.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το υπέροχο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη «Το προξενιό της Ιουλίας», εκδόσεις Ψυχογιός.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Κρητικός, το σενάριο ο Νίκος Απειρανθίτης, ενώ τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών.

«Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha από τους παραγωγούς της αγαπημένης σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» που απέκτησε φανατικούς θεατές.

Σύμφωνα με την υπόθεση του βιβλίου, η ιστορία αναφέρεται στο προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό, που έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο ολάκερου του κάμπου της Λάρισας. Ωστόσο, έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η Ιουλία, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και, συνεκδοχικά, την ενοχή της.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35