Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει τα μυστικά της «Μάγισσας»

Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει τα μυστικά της «Μάγισσας»

Η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο.

Με ταχύτατους ρυθμούς ετοιμάζεται η νέα μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, η «Μάγισσα» προκειμένου να έρθει από τη νέα σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Στο πρώτο μεγάλο τρέιλερ που παίζει στον αέρα τις τελευταίες μέρες, παρακολουθούμε τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από την πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία.

Πριν από λίγες μέρες, στην πρώτη δημοσιογραφική επίσκεψη στη Μάνη, σε ένα φυσικά παραμυθένιο σκηνικό όπου πραγματοποιείται μέρος των γυρισμάτων της σειράς, ο Λευτέρης Χαρίτος αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά που έχει η… «Μάγισσα».

«Πρόκειται για μια σειρά που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, με 60 επεισόδια. Δεν νομίζω να έχει ξαναγυριστεί με τέτοια μεγαλοπρέπεια τέτοια σειρά, για αυτή την εποχή, γιατί έχει την ιδιαιτερότητα να μην ξέρουμε πολλά για αυτήν την ιστορική περίοδο γενικότερα. Κάναμε έρευνα, αλλά εγώ αποφάσισα στο δραματουργικό κομμάτι να ξεφύγουμε από τα ιστορικά γεγονότα.

Δολοφονείται ένα μωρό από το πρώτο επεισόδιο και ψάχνουμε να βρούμε ποιος το σκότωσε. Από εκεί και πέρα έχουμε τα μίση και τα πάθη δύο οικογενειών, υπάρχουν παράνομοι έρωτες, υπάρχει πειρατεία, γιατί οι Μανιάτες ήταν πειρατές, έχουμε σκηνές με πειρατές που κουρσεύουν πλοία. Είμαι πολύ ευαίσθητος στη φωτογραφία, είναι κινηματογραφική πολύ η εικόνα. Είναι προσεγμένη σειρά. Το πρώτο επεισόδιο θέλουμε να κάνει το μπαμ! Να μην έχουμε δει ξανά κάτι παρόμοιο ποτέ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35