Κάνε ότι κοιμάσαι – Spoiler: O Νικόλας αντιμέτωπος με έναν νέο εφιάλτη, αλλά και ένα νέο έρωτα

Κάνε ότι κοιμάσαι – Spoiler: O Νικόλας αντιμέτωπος με έναν νέο εφιάλτη, αλλά και ένα νέο έρωτα

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι», σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση. Σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή» ο Νικόλας θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν νέο εφιάλτη, ενώ θα βρει ξανά και τον έρωτα.

Το σίριαλ που καθήλωσε το κοινό, αποθεώθηκε στα social media και «ταξίδεψε» στο εξωτερικό, στο Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023, επιστρέφει με τον Νικόλα Καλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, θα δούμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών.

Μακελειό στο σχολείο

Με δραματικό τρόπο έκλεισε ο πρώτος κύκλος. Ο ένοπλος που εισέβαλε στην εγκαταλελειμμένη αποθήκη, όπου οι μαθητές του Νικόλα έκαναν πρόβα για την παράσταση που ετοίμαζαν, έσπειρε το θάνατο. Έντρομος εκείνος έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να σώσει όσο περισσότερα παιδιά και συναδέλφους του μπορούσε από το μακελειό. Δυστυχώς όμως, από το δολοφονικό αμόκ του Μηνά υπήρξαν θύματα και η επίθεση αυτή άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στις ζωές όλων των ηρώων. Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν όταν ο Μηνάς σκότωσε τον Στάθη και τη Βικτώρια, όπως και ο θάνατος της Στέλλας στην αγκαλιά του Μάκη, αλλά και η στιγμή που ο Στάθης πέφτει νεκρός και ο πατέρας του, ο Βανδώρος, εμφανίζεται ντυμένος στα λευκά για να τον συνοδεύσει στο τελευταίο ταξίδι…

Νέος εφιάλτης

Ο δεύτερος κύκλος βρίσκει τον Νικόλα να ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο, μαζί με τον Κάσδαγλη. Οι εφιάλτες συνεχίζουν να τον βασανίζουν και η σκέψη του είναι συνεχώς στα θύματα από το μακελειό. Ο χρόνος περνά αργά και βασανιστικά, αφού έχει χάσει πια κάθε ενδιαφέρον και τη διάθεσή του για ζωή. Παρ’ όλα αυτά, δέχεται να γνωρίσει το διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί, Δυστυχώς όμως, η νέα αυτή ευκαιρία θα τον βάλει σε νέες περιπέτειες.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35