Μιχαήλ Ταμπακάκης: Αγνώριστος ο «ολόφωτος» στα γυρίσματα του «Ναυαγίου»

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Αγνώριστος ο «ολόφωτος» στα γυρίσματα του «Ναυαγίου»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης υποδύεται έναν αστυνομικό με σκοτεινό ρόλο στη νέα σειρά – υπερπαραγωγή του Mega «Το ναυάγιο» έχοντας πλάι του τον τηλεοπτικό πατέρα του στο «Μαύρο Ρόδο» Λεωνίδα Κακούρη.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά την ολοκλήρωση του «Μαύρου Ρόδου» με μια νέα σειρά που αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο. Ο λόγος για «Το ναυάγιο», την τηλεοπτική μεταφορά του πιο πρόσφατου μυθιστορήματος του Σπύρου Πετρουλάκη («Σασμός»), στην οποία το Mega έχει επενδύσει για να κερδίσει τι παιχνίδι των εντυπώσεων -και της τηλεθέασης βέβαια- τη νέα σεζόν.

Για την ώρα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας για τους χαρακτήρες του έργου είναι λίγα. Όμως, από αυτά συνάγεται το συμπέρασμα πως ο «ολόφωτος» Μιχαήλ Ταμπακάκης, κάνει στροφή 180 μοιρών. Έτσι, αντί για έναν ερωτοχτυπημένο νεαρό που το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι η επιπολαιότητα, θα υποδυθεί έναν σκοτεινό ήρωα, τον Άγγελο, έναν αστυνομικό με περίεργο ρόλο στην υπόθεση.

Την εντύπωση αυτή ενίσχυσε και η ανάρτηση του Mega στην οποία βλέπουμε την μορφή του ηθοποιού και διαβάζουμε: «Ο Άγγελος θα κάνει τους μάρτυρες να σιωπήσουν… ή και όχι».

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει όπως θα δείτε παρακάτω και είναι ιδιαίτερα απαιτητικά αφού υπάρχουν πολλές σκηνές μέσα στη θάλασσα, για τις οποίες έχουν έρθει ειδικοί από τη Νότια Αφρική.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35