Οι έξι σειρές του MEGA για τη νέα σεζόν

Οι έξι σειρές του MEGA για τη νέα σεζόν

Το κανάλι συνεχίζει τη μεγάλη επένδυση στη μυθοπλασία…

Με έξι τηλεοπτικές σειρές το Mega συνεχίζει τη μεγάλη επένδυση στην ελληνική μυθοπλασία.  Ο σταθμός, άλλωστε, έχει παράδοση στο συγκεκριμένο τομέα και επιβραβεύεται για τη συνέπειά του από το τηλεοπτικό κοινό.

Στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού συνεχίζεται η «Γη της Ελιάς» σε σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου και σενάριο Βάνας Δημητρίου με τον τρίτο κύκλο και πολλές ανατροπές. Πρωταγωνιστούν: Μάρω Κοντού, Νίκος Γαλανός, Άντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Πασχάλης Τσαρούχας, Γιώργος Παρτσαλάκης, Κούλλης Νικολάου, Γιώργος Αγγελόπουλος και πολλοί γνωστοί ακόμη ηθοποιοί.

Το «Famagusta» είναι η δεύτερη σειρά των γνωστών δημιουργών που πραγματοποιεί γυρίσματα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο. Η εβδομαδιαία δραματική σειρά περιγράφει ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Μια οικογένεια έχασε το μωρό της κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974. Το παιδί αυτό επέζησε και πλέον είναι ένας 50χρονος άντρας που για επαγγελματικούς λόγους θα βρεθεί στην Κύπρο… Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Αιμιλία Υψηλάντη, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Γρηγόρης Βαλτινός, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Αντρέας Γεωργίου και πολλοί ακόμη γνωστοί ηθοποιοί.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35