«ΔΥΟ ΖΩΕΣ» (DOS VIDAS) στην ΕΡΤ2

«ΔΥΟ ΖΩΕΣ» (DOS VIDAS) στην ΕΡΤ2

Τα επεισόδια της ξένης σειράς «ΔΥΟ ΖΩΕΣ», για την εβδομάδα που ακολουθεί, προγραμματίζονται ως εξής:

Δευτέρα 11/9/2023, στις 18:30: Επεισόδια 95ο και 96ο

Επεισόδιο 95ο

Σίγουρη ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με τη μητέρα της, η Χούλια προσπαθεί να το βγάλει από μέσα της, αλλά η Ντιάνα αρνείται να υποχωρήσει. Η Χούλια αποφασίζει να ψαρέψει τον Μάριο: ίσως ξέρει κάτι περισσότερο γι’ αυτό που έχει στο μυαλό της η Ντιάνα. Η Μαρία προσπαθεί να δώσει στον Ριμπέρο να καταλάβει ότι η ζωή της Κλόε είναι μόνο δική της και ότι αν η εκείνη πλησιάζει τον Έρικ, το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ριμπέρο είναι να της ευχηθεί καλή τύχη.

Συμβουλεύοντας τον Ριμπέρο, η Μαρία συνειδητοποιεί ότι δεν ακολουθεί η ίδια τις δικές της συμβουλές. Τελικά βρίσκει το κουράγιο να πάει στον Ρίο, καθώς θεωρεί ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φύγει ο Ντάνι από το πλάνο.

Στην αποικία, ο Βίκτορ συνειδητοποιεί ότι φέρθηκε άδικα στον Κίρος και ζητεί συγγνώμη: τώρα καταλαβαίνει ότι οι πράξεις του Κίρος οφείλονταν μόνο στην ακλόνητη πίστη του. Ο Βίκτορ προσφέρει στον Κίρος την ευκαιρία να επιστρέψει στο εργαστήριο, αλλά η απάντηση του Κίρος είναι απροσδόκητη. Η Ινές συνειδητοποιεί ότι είναι θέμα χρόνου να μετατραπεί ο Άνχελ σ’ έναν νέο Βεντούρα. Ο μόνος τρόπος να τον σταματήσει είναι να λάβει δραστικά μέτρα.

Επεισόδιο 96ο

Έχοντας ανακαλύψει ότι η μητέρα της έχει πει ψέματα σχετικά με την ανακαίνιση του διαμερίσματός της, η Χούλια αισθάνεται ότι η Ντιάνα, αν και ομολόγησε, δεν έχει πει όλη την αλήθεια. Ο Έρικ συνεχίζει να παραμελεί τα καθήκοντά του στο ξενοδοχείο: ερωτεύεται την Κλόε και εκείνη τον Έρικ. Αυτό είναι σκληρό για τον Ριμπέρο, ο οποίος προσπαθεί να απομακρύνει την Κλόε από τον νεοφερμένο, χωρίς αποτέλεσμα. Η φιλία της Ελένα με τη Χούλια είναι δύσκολη: δεν περνούν πια χρόνο μαζί εκτός εργαστηρίου και συγκρούονται σε κάθε ευκαιρία. Οι μειωμένες ώρες εργασίας επηρεάζουν την ποιότητα των επίπλων και η Χούλια θέλει να διατηρήσει την ποιότητα με κάθε κόστος.

Στην Αφρική, η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος έχει εγκαταλείψει τις κραιπάλες του και έχει γίνει υποδειγματικός υπάλληλος, εξακολουθεί να εφαρμόζει μια παράδοση που είναι βαθιά ριζωμένη μεταξύ των ανδρών της αποικίας. Ο Βεντούρα δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο Άνχελ θα μπορούσε να έχει κλέψει τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, οπότε ψάχνει να βρει κάποιον άλλο να κατηγορήσει... αλλά τελικά αναγκάζεται να αποδεχτεί την πραγματικότητα.

Τρίτη 12/9/2023, στις 18:30: Επεισόδια 97ο και 98ο

Επεισόδιο 97ο

Ο Σέρχιο βρίσκει διαρκώς νέους τολμηρούς τρόπους για να επαναφέρει το εργαστήριο στην πορεία του. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη ιδέα του, μια έρευνα παραγωγικότητας, μπορεί να αποδειχθεί μάλλον πρόβλημα παρά λύση. Το ξενοδοχείο του Τίρσο βρίσκεται, επίσης, σε ύφεση -η πελατεία απομακρύνεται ραγδαία. Φαίνεται ότι προτιμούν ένα μπαρ ανταγωνιστικό, αφού έχουν βαρεθεί την ανικανότητα του Έρικ. Αν ο Τίρσο δεν αναλάβει γρήγορα δράση, μπορεί να μείνουν και οι δύο χωρίς δουλειά.

Στην αποικία, αυτό που έμοιαζε με μια αθώα βραδιά καταλήγει να πλήξει ανεπανόρθωτα τον αρραβώνα της Κάρμεν και του Βίκτορ. Και, όπως γνωρίζουν καλά, οι συνέπειες ενός αποτυχημένου γάμου είναι όλο και πιο τρομερές. Στο μεταξύ, η Ινές έχει να αντιμετωπίσει κάτι περισσότερο από την κακή της υγεία. Υπάρχει επίσης η απειλή ενός γιατρού που θα την εξετάσει και θα αποκαλύψει κάτι. Η κατάσταση της Ινές δεν είναι αυτή που υποψιάζεται.

Επεισόδιο 98ο

Η δοκιμαστική παραγγελία για τον διανομέα επίπλων με εθνικό δίκτυο έχει προκαλέσει χάος στο εργαστήριο της Χούλια. Η προθεσμία πλησιάζει, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν. Το μειωμένο ωράριο εργασίας και η κούραση των υπαλλήλων της λειτουργούν αθροιστικά μαζί με άλλα προβλήματα, που τη φέρνουν στα όριά της. Αυτό το κοκτέιλ συναισθημάτων θέτει σε κίνδυνο τη φιλία της με την Ελένα, αλλά και άλλες σχέσεις. Καθώς η δουλειά συσσωρεύεται, το μόνο που απασχολεί τον Ριμπέρο είναι πόσο λάθος κάνει η Κλόε που εμπιστεύεται τον Έρικ. Ενώ η Μαρία του λέει να χαλαρώσει, ο Ριμπέρο είναι αποφασισμένος να εκθέσει τον νέο του γείτονα.

Στην αποικία, η Κάρμεν έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο σπίτι της. Τα προηγούμενα όνειρά της για την Αφρική φαίνεται να έχουν ξεθωριάσει. Για τον Κίρος, η είδηση αποτελεί μεγάλο πλήγμα. Δεν θέλει η Κάρμεν να επιστρέψει στη Μαδρίτη και πρέπει να την πείσει να αλλάξει γνώμη. Στο σπίτι των Βέλεζ ντε Γκεβάρα, η Ινές είναι ακόμα στο κρεβάτι. Ο Άνχελ προσπαθεί να την επισκεφτεί, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με την εχθρότητα του Βεντούρα. Ο νεαρός γνωρίζει ότι κάτι συμβαίνει και είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια.

Τετάρτη  13/9/2023, στις 18:30: Επεισόδια 99ο και 100ό

Επεισόδιο 99ο

Η παραγγελία της Ταμάρ βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Η μεταφορική εταιρεία που προσέλαβαν για να παραδώσει τα έπιπλα τούς έχει αφήσει έκθετους. Η Χούλια αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από έναν φίλο του Σέρχιο, αφήνοντας τους υπαλλήλους της να φροντίσουν να είναι όλα τα έπιπλα έτοιμα στην ώρα τους. Ο Τίρσο και ο Έρικ έχουν δουλέψει σκληρά για να κάνουν την «Ημέρα Tάπας» επιτυχημένη και να κερδίσουν πίσω τους πελάτες που έχασαν. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, μέχρι που ένα μήνυμα του Έρικ προς την Κλόε δυναμιτίζει τα πάντα.

Στη Γουινέα, κάποιος έχει ειδοποιήσει την Αποικιακή Φρουρά για περίεργες δοσοληψίες στο εργοστάσιο του Φρανθίσκο. Αν και όλοι έχουν τις δικές τους θεωρίες, η Πατρίθια ξέρει ποιον να ρωτήσει για να μάθει: τον υπολοχαγό Σεράλβο, τον αξιωματικό που διέταξε την έρευνα. Η Κάρμεν έχει ήδη αποφασίσει να φύγει από την αποικία, αλλά η Λίντα και ο Βίκτορ δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα. Στο μεταξύ, η Αλίθια ανακαλύπτει τα κλεμμένα χρήματα και τα έγγραφα του Βεντούρα κρυμμένα στο βιβλιοπωλείο. Δεν θα μπορούσε παρά να είναι η Ινές.

Επεισόδιο 100ο

Η Χούλια και η Ελένα εξακολουθούν να μαλώνουν για την ανεπιτυχή παράδοση των επίπλων. Οι δυο τους βρίσκονται σε αντιπαράθεση, αλλά η Χούλια, που έχει καταβληθεί από νεύρα και άγχος, είναι αποφασισμένη να βρει λύση στα προσωπικά και επαγγελματικά τους προβλήματα. Στο μεταξύ, ο Έρικ έχει αποφασίσει να φύγει από το χωριό, επειδή νιώθει ότι έχει γίνει ενοχλητικός στον Τίρσο. Έχει πάρει την απόφασή του, μέχρι που ο Ριμπέρο του κάνει μια εξομολόγηση.

Στην αποικία, η Κάρμεν εξακολουθεί να σχεδιάζει να επιστρέψει στο σπίτι της. Υποφέροντας από τον χωρισμό τους, ο Βίκτορ απομακρύνει τη νεαρή γυναίκα και ακολουθεί τη συμβουλή του πατέρα του. Κάνει μια συζήτηση με την Κάρμεν για την οποία θα μετανιώσει. Ο Βεντούρα συνομιλεί με την Ινές για να μάθει τους λόγους που την οδήγησαν στη ληστεία του χρηματοκιβωτίου. Η Ινές, η οποία αρχικά το αρνείται, τελικά ομολογεί και ο Βεντούρα την κάνει να πληρώσει υψηλό τίμημα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτό που θα υποστεί όταν μάθει για τον εραστή της. Ενώ ο Άνχελ δεν ξέρει αν θα μπορέσει να τη συγχωρήσει.

Πέμπτη 14/9/2023, στις 18:30: Επεισόδια 101ο και 102ο

Επεισόδιο 101ο

Η κατάσταση στο εργαστήριο της Χούλια γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Η τεταμένη ατμόσφαιρα επιδεινώνεται από τις αμφιβολίες των υπαλλήλων της για τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης: με λιγότερους εργαζόμενους, θα δυσκολευτούν να κάνουν τη δουλειά τους. Σαν να μην ήταν ήδη αρκετά δύσκολη η επαγγελματική της ζωή, η Χούλια έχει να αντιμετωπίσει και τις προσωπικές της υποθέσεις: Η Ελένα δεν της έχει συγχωρήσει την απόλυσή της. Στο ξενοδοχείο, ο Ριμπέρο εξομολογείται ότι αυτός ήταν η πραγματική αιτία της καταστροφής στο πάρτι και όχι ο Έρικ. Αυτό κάνει τον Έρικ να αναθεωρήσει τις σκέψεις του για το μέλλον του στο χωριό.

Στην αποικία, η Κάρμεν εξηγεί στον Κίρος γιατί επέλεξε να μην συνεχίσει τη σχέση τους. Τα συναισθήματά τους αρχίζουν να εμφανίζονται ξανά, κάνοντάς τους να προβληματιστούν για τις αποφάσεις του παρελθόντος. Στο μεταξύ, η επιμονή του Φρανθίσκο να δει την Κάρμεν και τον Βίκτορ ξανά μαζί φέρνει πατέρα και κόρη σε αντιπαράθεση. Στο σπίτι των Βέλεζ ντε Γκεβάρα, η Ινές παρουσιάζει μια μικρή υποτροπή που την κάνει να υποψιάζεται ότι κάτι πιο σοβαρό μπορεί να συμβαίνει. Στο μεταξύ, ευγνώμων για την υποστήριξη που του παρέχει η Αλίθια, ο Άνχελ την προσκαλεί σε μια βραδινή έξοδο.

Επεισόδιο 102ο

Η Χούλια νομίζει ότι βρήκε λύση για την απουσία της Ελένα, τοποθετώντας τον Σέρχιο στη θέση της. Η αντικατάσταση της Ελένα, όμως, αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, και ειδικά για τον «κύριο Τέλειο» που δεν έχει πείρα. Η άφιξη της κουνιάδας του Τίρσο, της Όλγας, κάνει την πόλη να βουίζει, αλλά φέρνει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον γιο της, τον Έρικ. Όταν ο Έρικ ανακαλύπτει ότι ο Τίρσο της ζήτησε να έρθει, αισθάνεται προδομένος από τον θείο του.

Στην αποικία, η Κάρμεν είναι απρόθυμη να συναντηθεί με τον Βίκτορ, παρά τις προσπάθειες της Ενόα και του Φρανθίσκο να του δώσουν μια ευκαιρία να δώσει εξηγήσεις. Όταν τελικά συμφωνεί, οι υποψίες της Κάρμεν επιβεβαιώνονται: είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της, που ακόμη και η αυτοεκτίμησή του εξαφανίζεται όταν τη βλέπει. Η κατάσταση της υγείας της Ινές επιδεινώνεται συνεχώς. Θεωρεί ότι η κατάστασή της οφείλεται στο φαγητό που τρώει.

Παρασκευή 15/9/2023, στις 18:30: Επεισόδια 103ο και 104ο

Επεισόδιο 103ο   

Η Χούλια πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά της στο εργαστήριο χωρίς την Ελένα. Ο Σέρχιο προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να την αντικαταστήσει, αλλά όσο σκληρά κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Νιώθοντας έντονα πίεση και ζήλια, ο Σέρχιο παίρνει μια επιζήμια απόφαση πίσω από την πλάτη της Χούλια. Για να σταματήσει να τον κυνηγάει η μητέρα του, ο Έρικ δέχεται να ακούσει τι έχει να πει, αλλά η συζήτηση ανοίγει παλιές πληγές και για τους δύο. Εκείνος δεν είναι έτοιμος να συγχωρήσει, αλλά η Όλγα δεν σκοπεύει να τα παρατήσει.

Στη Γουινέα, η Κάρμεν ενημερώνει τους φίλους και την οικογένειά της ότι αποφάσισε να μείνει. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα, και κάποιοι πιστεύουν μάλιστα ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για τον αρραβώνα της με τον Βίκτορ. Αλλά η Κάρμεν ξέρει ποιος είναι ο αληθινός της έρωτας. Ψάχνοντας για βιβλία για να φτιάξει το κέφι της Ινές, η Ενόα βλέπει κάτι στο βιβλιοπωλείο που της τραβάει την προσοχή. Είναι καθοριστικής σημασίας και δίνει απαντήσεις σχετικά με την ασθένεια της Ινές, καθώς αποκαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από την ασθένειά της.

Επεισόδιο 104ο

Η σκιά της Ελένα συνεχίζει να πλανάται πάνω από το εργαστήριο, παρόλο που έχει πάψει να εργάζεται εκεί. Οι συνεχείς έπαινοι της Χούλια για την αποτελεσματικότητά της επηρεάζουν τον Σέρτζιο, ο οποίος δεν ξέρει τι να κάνει για να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει. Η άφιξη της Όλγας έχει επίσης μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό,τι αναμενόταν. Όχι μόνο έχει αποξενώσει τον Έρικ από τον θείο του, αλλά έχει ψυχράνει και τη σχέση του με την Κλόε. Εκείνη, με τη σειρά της, έχει αμφιβολίες, γεγονός που ενθαρρύνει τη Μαρία να αναλάβει δράση. Αυτό στενοχωρεί περισσότερο τον Ριμπέρο.

Στην Αφρική, η Κάρμεν αρχίζει να αλλάζει τη ζωή της, χάρη, σε μεγάλο βαθμό, στην ακούσια αρωγή της Πατρίθια. Το πιο πρόσφατο τέχνασμά της έχει εξαντλήσει την υπομονή της θετής της κόρης και βάζει τέλος στο αίσθημα αδυναμίας που ένιωθε έως τότε. Μετά τον χωρισμό τους, δεν φαίνεται να υπάρχει επιστροφή για τον Άνχελ και την Ινές. Ειδικά όταν εκείνη μοιράζεται με τον νεαρό άντρα τις φαινομενικά τρομερές υποψίες της για την Αλίθια. Ωστόσο, αν και ο Άνχελ δείχνει να μην τις πιστεύει, βάζει τέλος στο ψεύτικο ειδύλλιο με την κοπέλα. Θα μπορέσει η Αλίθια να αντέξει μια τέτοια απογοήτευση;

Δευτέρα 11/9/2023, στις 11:30: Επεισόδια 93ο και 94ο

Επεισόδιο 93ο

Η Χούλια, κουρασμένη από το γεγονός ότι δεν μένει ποτέ μόνη της με τον Σέρχιο, ζητεί από τον Μάριο να δειπνήσει με την Ντιάνα, για να βγει από το σπίτι. Όμως η ξεχωριστή βραδιά της Χούλια και του Σέρχιο γίνεται εκρηκτική, όταν η Ντιάνα επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Και ενώ η Χούλια δεν μπορεί να βρει γαλήνη στο σπίτι, ούτε το εργαστήριο είναι όαση: το μειωμένο ωράριο εργασίας έχει κάνει την Ελένα επιθετική και η φιλία τους απειλείται. Στο μεταξύ, η Κλόε εξακολουθεί να ονειρεύεται τον Έρικ. Η Μαρία, φοβούμενη ότι η φίλη της θα πληγωθεί ξανά, αποφασίζει να επέμβει.

Στην αποικία, η Κάρμεν αισθάνεται υπεύθυνη για την απόφαση του Βίκτορ να αφήσει τον Κίρος να φύγει. Με την ενθάρρυνση της Ενόα, αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί και να του βρει μια νέα δουλειά, αλλά το σχέδιό της μπορεί να τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο. Στο σπίτι των Βελέζ ντε Γκεβάρα, ο Βεντούρα αναθέτει στον Άνχελ μια αμφιλεγόμενη αποστολή. Οι αμφιβολίες του Άνχελ σχετικά με την αποστολή του τον οδηγούν στην Αλίθια για υποστήριξη. Αυτό δεν βρίσκει σύμφωνη την Ινές, η οποία γίνεται όλο και πιο καχύποπτη απέναντι στη νεαρή γυναίκα.

Επεισόδιο 94ο

Η κατάσταση στο σπίτι της Χούλια εξακολουθεί να είναι τεταμένη. Ο Σέρχιο έχει βαρεθεί και προτείνει στην Ντιάνα να μετακομίσει σ’ ένα ξενοδοχείο για να έχει το ζευγάρι την ησυχία που χρειάζεται. Όμως η ιδέα δεν βρίσκει σύμφωνη ούτε την Ντιάνα ούτε τη Χούλια. Επίσης, η Χούλια έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα στο εργαστήριο, όπου μια ανταγωνιστική Ελένα είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τα εργασιακά δικαιώματα όλης της ομάδας. Η Μαρία ζητεί από τον Έρικ να δώσει μια ευκαιρία στην Κλόε. Έκανε ένα λάθος στην προσπάθειά της να προστατεύσει τη φίλη της και ελπίζει ότι δεν είναι πολύ αργά για να το διορθώσει.

Στην αποικία, η Κάρμεν έχει σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με τη λύση που μπορεί να δοθεί στο θέμα των φωτογραφιών. Ανησυχεί τόσο πολύ που φοβάται ότι ο αρραβώνας θα ακυρωθεί. Στο μεταξύ, ο Βίκτορ αντιμετωπίζει τους δικούς του φόβους και ανασφάλειες, χωρίς να τα καταφέρνει καλά. Στο βιβλιοπωλείο, η Αλίθια κάνει την Ινές να ζηλεύει. Όταν η Ινές ζητεί εξηγήσεις από τον Άνχελ, δημιουργείται ένα μεγάλο ρήγμα μεταξύ τους. Αργά αλλά σταθερά, φαίνεται ότι το σχέδιο της Αλίθια μπαίνει σε εφαρμογή.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35