THE CLOSER (3ος κύκλος)

THE CLOSER (3ος κύκλος)

Με υπότιτλους - Αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2007, τη Δευτέρα 11.9 στις 21:00 στο star, που θα ολοκληρωθεί σε 15 επεισόδια. 3ος Κύκλος

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κίρα Σέντγουικ, Τζι Μπέιλι, Άντονι Τζον Ντένισον, Τζον Τένεϊ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άρβιν Μπράουν, Τζέιμς Νταφ

Η καλύτερη ανακρίτρια στις Η.Π.Α είναι εκκεντρική στις μεθόδους της, δουλεύει με το ένστικτό της, αποσπά τις πιο δύσκολες ομολογίες και χειρίζεται αποκλειστικά και μόνο υποθέσεις ανθρωποκτονιών, που έχουν άκρως απόρρητο χαρακτήρα. Δουλεύοντας σε μια ειδική ομάδα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που απαρτίζεται αποκλειστικά από άντρες, η ιδιοφυής αλλά και σαγηνευτική Μπρέντα Λι Τζόνσον δεν μπορεί παρά να σκανδαλίζει με την προσωπικότητά της, αλλά και τα υπέροχα πόδια της, τα αρσενικά της υπηρεσίας, που βλέπουν στο πρόσωπό της έναν σφετεριστή της σταδιοδρομίας τους, αλλά και ένα αδάμαστο θηλυκό, που δεν υποκύπτει στις προκλήσεις τους.  Κανένας δεν μπορεί να την ξεπεράσει στη δουλειά και κανένας δεν μπορεί να την κάνει δικιά του. Όποιος θέλει μπορεί μόνο να τη θαυμάζει και να παρακολουθεί τις πιο σκληρές ανακρίσεις, που έγιναν ποτέ αλλά «με το γάντι» και μάλιστα μιας ωραίας κυρίας!

Η Κίρα Σέντγουικ βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Τηλεοπτική Σειρά το 2007, ενώ ήταν υποψήφια στην ίδια κατηγορία και για το 2008. Το 2006 κέρδισε το βραβείο Gracie ως η Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά και το αντίστοιχο βραβείο Satellite.

Κατάλληλο για άνω των 8 ετών



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35