«Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»: Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

«Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»: Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Καθημερινά στις 17.30 στον ΣΚΑΪ

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του διασκεδαστικού μαγειρικού show «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» του ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 17.30

 

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ 8

 

Ο Μάρκος Σεφερλής, υποδέχεται τα δύο πρώτα ζευγάρια παικτών που έχουν έρθει με διάθεση να διασκεδάσουν, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην κουζίνα αλλά και για ό,τι άλλο προκύψει…

Ο Έκτορας Μποτρίνι περιμένει να δει από τα ζευγάρια, το πιάτο - έκπληξη! Θα είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη άραγε;

Η Τζωρτζίνα με τη μητέρα της Μαρία έρχονται αποφασισμένες για τη νίκη. Η Τζωρτζίνα, αν και παντρεμένη με δύο παιδιά, δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική. Όπως αναφέρει η ίδια, η σπεσιαλιτέ της είναι τα μακαρόνια με κέτσαπ. Η μητέρα της Μαρία, είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο, μια γυναίκα μοντέρνα που έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες. Έτσι, οι γνώσεις της πάνω στη μαγειρική δεν περιορίζονται μόνο στα αγγλικά πιάτα, αλλά επηρεάζονται και από άλλους πολιτισμούς. Η Τζωρτζίνα ασχολείται με το θέατρο και το χορό και υπό την καθοδήγηση της μητέρας της, μαγειρεύει «ταζίν με κοτόπουλο» ενώ είναι σίγουρη πως η «μαμά της μαγειρεύει καλύτερα».

Απέναντί τους, ο Δημήτρης και η μητέρα του, Μαρία. Μια παραδοσιακή σχέση μητέρας - γιου... με τις εντάσεις της αλλά και τις τρυφερές στιγμές. Ο Δημήτρης είναι οδηγός και η μόνη σχέση που έχει με την κουζίνα είναι να τρώει τα φαγητά της μαμάς του. Η κυρία Μαρία, με καταγωγή από τη Μικρά Ασία, είναι χρυσοχέρα στη μαγειρική και παραδοσιακή. Δεν της αρέσει κανένας να μπλέκεται στην κουζίνα της. Η ίδια μπορεί να μην έχει μάθει στον Δημήτρη να μαγειρεύει, όμως ο Δημήτρης έχει μάθει στη μητέρα του να ανεβαίνει στη μηχανή του και να κάνουν βόλτες... Ο Δημήτρης μαγειρεύει «αχνιστό καλαμάρι με γαρίδες και σπαράγγια» και επιμένει πως «η δική του μαμά μαγειρεύει καλύτερα».

Σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Μάρκος Σεφερλής δίνει οδηγίες, εμψυχώνει τους επίδοξους μάγειρες και δοκιμάζει… στα κρυφά. Ο Έκτορας Μποτρίνι όμως είναι αυτός που θα αναδείξει το νικητήριο ζευγάρι.

Τον πρώτο λόγο έχει η μαγειρική, όμως τα αστεία, το γέλιο, το τραγούδι και ο χορός δε λείπουν!

Ποιος τελικά θα βγει νικητής από αυτή τη μαγειρική αναμέτρηση; Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει τα 1.000 ευρώ;. Συντονιστείτε στον ΣΚΑΪ, κάθε μέρα στις 17.30 και μάθετε «ποια μαμά μαγειρεύει καλύτερα».

«Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»

Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Καθημερινά στις 17.30 στον ΣΚΑΪ

#MyMomCooksBetterGR www.instagram.com/mymomcooksgr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35