ΕΡΤNEWS: «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, στις 23:00

ΕΡΤNEWS: «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, στις 23:00

Καλεσμένες της Βάλιας Πετούρη στο «Επτά», το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, στις 23:00, στο ΕΡΤNEWS, είναι η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Στην ατζέντα, η κατάσταση μετά τις σαρωτικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, η λειτουργία των σχολείων, μια πρώτη συζήτηση ύστερα και από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και η εκλογική αναμέτρηση στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Το «Επτά» είναι μια διαδραστική εκπομπή που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας  με οπτικοποιημένα video.

Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας συντονίζεται από τον δημοσιογράφο του ενημερωτικού site της ΕΡΤ Βαγγέλη Λιακόγκονα. Δύο ημέρες πριν από το εβδομαδιαίο ραντεβού γίνεται η ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής, ενώ ο διάλογος συνεχίζεται κατά τη διάρκειά της.

Σκοπός της εκπομπής, που συμπληρώνει 11 χρόνια τηλεοπτικής πορείας, είναι, όχι μόνον η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Βαγγέλης Λιακόγκονας

Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος

Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μητρόπουλος

Δημοσιογραφική παραγωγή: Γιώργος Γιαννιδάκης, Θωμάς Γράψας, Γιώργος Πανάγος

E-mail εκπομπής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook | Εκπομπή «Επτά»

X (Twitter) | Ekpompi7

Instagram | epta  



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35