ΕΡΤ BACKSTAGE, με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου - Επεισόδιο 2ο

ΕΡΤ BACKSTAGE, με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου - Επεισόδιο 2ο

Οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα, παρουσιάζουν η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου στη νέα εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο, στις 17:00, από την ΕΡΤ1.

Πώς είναι, άραγε, οι παρουσιαστές των αγαπημένων μας ενημερωτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκπομπών πίσω από τις κάμερες; Τι επικρατεί σε μία πρόβα της Ορχήστρας της ΕΡΤ πριν από μία μεγάλη συναυλία; Πώς είναι να βρίσκεσαι στα στούντιο της ιστορικής Ελληνικής Ραδιοφωνίας και πώς μοιάζουν οι διάδρομοι του θρυλικού αρχείου της ΕΡΤ;

Ακόμη, spoilers από τις σειρές που δεν χάνουμε επεισόδιο, στιγμές που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν, άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και πρωταγωνιστές που ήδη έχουμε αγαπήσει… πίσω από τις κάμερες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ με τα κανάλια της ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ NEWS, ΕΡΤ Sports, με τους διεθνείς της πομπούς ERT World, Voice of Greece - Hellenic Radio και το ERTFLIX, αλλά και με τα ραδιόφωνά της και το ERTεcho αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στη χώρα.

Μια εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στην ΕΡΤ και στο πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης!

Επεισόδιο 2ο

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:00, στην εκπομπή «ΕΡΤ Backstage», ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μιλάει πίσω από τις κάμερες της σειράς «Κάνε ότι Κοιμάσαι ΙΙ» για τους λόγους που αγάπησε αυτή τη σειρά ήδη από τα πρώτα γυρίσματα και αποκαλύπτει γιατί ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα είναι εξ ίσου εθιστικός με τον πρώτο.

«ΗΛΕΚΤΡΑ»: Οι πρωταγωνιστές του νέου ερωτικού δράματος εποχής της ΕΡΤ1 περιγράφουν όλους τους λόγους για τους οποίους ανυπομονούμε να δούμε αυτή τη σειρά.

Ακόμη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου μιλούν από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ «3ος όροφος».

ERTFLIX: Τρεις ταινίες μικρού μήκους που μπορούμε να απολαύσουμε στη μοναδική δωρεάν πλατφόρμα με το πιο πλούσιο περιεχόμενο.

Τέλος, θα απολαύσουμε τις πιο αστείες στιγμές του «3ου ορόφου» την εβδομάδα που πέρασε».

Παρουσίαση: Κωνσταντίνα Κομμάτα, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Σκηνοθέσια: Σοφία Αθανασίου

Αρχισυνταξία Τατιάνα Χατζή

Παραγωγή: Plan A

Creative director: Ρωξάνη Ρόμπου



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35