3ος ΟΡΟΦΟΣ:  Γιάννη θα λες και θα κλαις…

3ος ΟΡΟΦΟΣ: Γιάννη θα λες και θα κλαις…

Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης) και η Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), μας θυμίζουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και μας χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης.

Στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, μέσα από τις ξεκαρδιστικές συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους, ο 70χρονος Γιάννης, διαχειριστής της πολυκατοικίας, και η 67χρονη Υβόννη μάς δείχνουν πώς κυλάει η καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει στιγμές γέλιου, αλλά και ομηρικούς καβγάδες, σκηνές ζήλιας με πείσματα και χωρισμούς, λες και είναι έφηβοι…

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/10

Επεισόδιο 15ο: «Χαρούμενη επέτειος»

Ο Γιάννης και η Υβόννη έχουν επέτειο και την περνούν χωρίς ίχνος ενθουσιασμού αφού κανένας από τους δυο δεν το θυμάται. Μέχρι που αποφασίζουν να βρουν έναν τρόπο να μην την ξεχάσουν ποτέ.

Επεισόδιο 16ο: «Δίαιτα εξπρές»

Η Υβόννη έχει ξεκινήσει να κάνει μια δίαιτα και ο Γιάννης δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς το έχει πάρει υπερβολικά σοβαρά. Τους βλέπουμε να συζητούν τα θέματα της πολυκατοικίας, όπως κάθε φορά.

ΤΡΙΤΗ 3/10

Επεισόδιο 17ο: «Η ανθοδέσμη»

Μια ανθοδέσμη για την Υβόννη έρχεται να ταράξει τον Γιάννη αφού αναρωτιέται ποιος της την έστειλε. Ζηλεύει παράφορα, λες και είναι ακόμα τριάντα χρονών, ενώ εκείνη δείχνει πιο άνετη.

Επεισόδιο 18ο: «Πάπια Πεκίνου στα κάρβουνα»

Η Υβόννη και ο Γιάννης συνεχίζουν να συζητούν για την ανθοδέσμη και μαθαίνουν το όνομα του άγνωστου θαυμαστή μέσα από το τηλεφώνημα του ίδιου. Οι δυο τους αποφασίζουν να βγουν για σουβλάκια στις 3 μ.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4/10

Επεισόδιο 19ο: «Γιάννη θα λες και θα κλαις»

Ο Γιάννης παθαίνει κρίση ηλικίας μέσα στη νύχτα επειδή την επόμενη μέρα έχει να κάνει εξετάσεις. Η Υβόννη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος περνάει από το ένα πρόβλημα στο άλλο και θέλει κάποιος να του πάρει την πίεση. Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να καλμάρει τους φόβους του.

Επεισόδιο 20ό: «Εφιάλτης»

Ο Γιάννης βλέπει εφιάλτη, ενώ η Υβόννη προσπαθεί με τον Αντρέα να βγάλει νόημα από το παραλήρημά του.

ΠΕΜΠΤΗ 5/10

Επεισόδιο 21ο: «Μαθήματα καλής συμπεριφοράς»

Η Αντωνία φέρνει τον Θανάση στους παππούδες, ώστε εκείνη να πάει στον οδοντίατρο. Η ίδια είναι πολύ αυστηρή με τον γιο της αφού δεν θέλει να βλέπει τηλεόραση και να τρώει γλυκά. Ο Γιάννης, όμως, έχει άλλη άποψη και φροντίζει να μυήσει τον εγγονό του στους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς.

Επεισόδιο 22ο: «Ληστεία»

Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Γιάννη και της Υβόννης. Τους έκλεψαν την τηλεόραση. Εκείνοι δεν τους αντιλήφθηκαν, αν και βρισκόντουσαν μες στο σπίτι. Όμως, ο Γιώργος, ο γείτονας τους, επενέβη σωτήρια, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/10

Επεισόδιο 23ο: «Ευχαριστήριο δείπνο»

Ο Γιάννης και η Υβόννη καλούν τον Γιώργο και τη Νίκη, για να τους ευχαριστήσουν που τους βοήθησαν με τους ληστές. Ο Γιάννης μοιάζει να μη θέλει να μείνουν για πολύ,  ενώ ο Γιώργος κάνει αστεία και συμπεριφέρεται με ανάρμοστο τρόπο για την ηλικία του.

Επεισόδιο 24ο: «Η εξομολόγηση»

Ο Γιάννης φεύγει για να πάει στο φαρμακείο κι έτσι ο Γιώργος βρίσκει ευκαιρία κι επισκέπτεται την Υβόννη. Τής εξομολογείται πως την βλέπει ερωτικά, ενώ εκείνη προσπαθεί ευγενικά να τον αποθαρρύνει. Την οριστική λύση έρχεται να δώσει ο Γιάννης.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35