«ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ»: Ένας εφιάλτης από το παρελθόν επανέρχεται

«ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ»: Ένας εφιάλτης από το παρελθόν επανέρχεται

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ…

Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο, θα παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι». Παράλληλα, τα μυστικά στοιχειώνουν την οικογένεια και μοιάζουν έτοιμα να «ανατινάξουν» τα θεμέλια του αρχοντικού. Ένας εφιάλτης από το παρελθόν επανέρχεται και οι αποκαλύψεις προμηνύουν την καταστροφή.

Η Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) δείχνει μπερδεμένη και πληγωμένη, μετά από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Κίτσου (Μ. Σαράντης) στα εγκαίνια της κλινικής του Ανδρέα (Α. Χειλάκης). Η Νίνα (Κ. Καρβούνη) έχει καταλάβει πώς η φίλη της τρέφει αισθήματα για τον ανιψιό του άντρα της αλλά διστάζει να το παραδεχτεί. Ο Κίτσος απολογείται για τη συμπεριφορά του και δηλώνει την πρόθεσή του να επιστρέψει στο Παρίσι. Ο Ανδρέας, ανυποψίαστος, τον αποτρέπει και ζητά από τη Μάρμω να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Δεν συνειδητοποιεί ότι βάζει φωτιά στον γάμο του, αφού η Μάρμω θα συγκλονιστεί από την εξομολόγηση του Κίτσου.

Ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) είναι αποφασισμένος να εξαλείψει κάθε εμπόδιο στο διάβα του και η Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) βρίσκεται πρώτη στη λίστα. Τα πλοκάμια του έχουν απλωθεί παντού, και στην οικογένεια των Πανθέων αλλά και σε όλους όσοι έχουν σχέση με αυτήν. Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) σκαλίζει και πάλι το παρελθόν της οικογένειας και έρχεται, για ακόμη μία φορά, σε αντιπαράθεση με την αδερφή του Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) όσον αφορά στη διαθήκη του πατέρα τους και την ύπαρξη ενός νόθου παιδιού. Η Χρυσοστόμη κάνει το παν για να διαφυλάξει τα καλά κρυμμένα μυστικά.

Η θεία Καλή (Μ. Αλιφέρη) ξυπνά από το σκοτάδι που είχε βυθιστεί τα τελευταία χρόνια και μέσα στο παραλήρημά της προβλέπει την καταστροφή και την ανατροπή των σχεδίων των Πανθέων…

«ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ»

Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00

Στον ΣΚΑΪ

instagram.com/pantheoi.official/ facebook.com/pantheoi.official/

#Pantheoi



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35