Σασμός: Το σχέδιο δολοφονίας του Παύλου σκορπά τον θάνατο

Σασμός: Το σχέδιο δολοφονίας του Παύλου σκορπά τον θάνατο

Η ζωή όλων πρόκειται να ανατραπεί μια και καλή στα προσεχή επεισόδια της σειράς, Σασμός, και τίποτα δεν θα είναι πια όπως παλιά.

Αποκαλύψεις έρχονται να σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους και η παλιά βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες αρχίζει ξανά με τον πιο οδυνηρό τρόπο.

Οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες του Αστέρη με την Αργυρώ συνεχίζονται, αλλά η χαρά του νεαρού δεν κρατάει πολύ, αφού μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή. Την ίδια στιγμή, όπως θα δούμε, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για τον σασμό. Η συνάντηση αυτή, όμως, θα εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους και θα οδηγήσει την ηλικιωμένη γυναίκα ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς φαίνεται να ματαιώνονται ακόμη μία φορά, αφού η γιαγιά μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Παράλληλα, ένα νέο μέτωπο ανοίγει, φέρνοντας αντιμέτωπους την Καλλιόπη με τον Παύλο. Αυτό γίνεται γιατί φτάνει στο Χωριό ο Σταμάτης, ένας άντρας που βρισκόταν στην ίδια φυλακή με τον Βασίλη Σταματάκη πριν εκείνος δεχτεί την επίθεση και πεθάνει. Ο Σταμάτης επισκέπτεται την Καλλιόπη και της αποκαλύπτει ένα θανάσιμο μυστικό. Συγκεκριμένα, ότι ο Παύλος είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του άντρα της. Η αλήθεια για τον θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται για άλλη μία φορά. Οι δαίμονες του παρελθόντος ξυπνούν για τα καλά.

Η Καλλιόπη καλεί τους γιους της στο σπίτι και τους ανακοινώνει ότι η βεντέτα ανοίγει ξανά. Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται να ξεκινά και κανείς δεν θα είναι ασφαλής. Η Καλλιόπη, μαίνεται κατά του Παύλου και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού. Μάλιστα, ζητάει από τους γιους της να εκδικηθούν για τον θάνατο του πατέρα τους. Ωστόσο, τόσο ο Μαθιός όσο και ο Αστέρης τής ξεκαθαρίζουν πως δεν θα πάρουν μέρος στα σχέδιά της, καθώς δεν θέλουν να αναμειχθούν σε μία νέα βεντέτα με ολέθριες συνέπειες.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35