Σασμός: Έκτακτη αλλαγή με τα επεισόδια – Αυτές είναι οι ημέρες προβολής

Σασμός: Έκτακτη αλλαγή με τα επεισόδια – Αυτές είναι οι ημέρες προβολής

Μια αλλαγή έρχεται στο πρόγραμμα του Alpha όσον αφορά την προβολή της σειράς “Σασμός”, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα προβληθούν λιγότερα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου θα προβληθεί στις 21:45 σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ελλάδα- Ολλανδία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro, ενώ θα προηγηθεί η εκπομπή Pre Game στις 21:00.

Δείτε αναλυτικά όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς:

Τρίτη 17 Οκτωβρίου

Ο εμπρησμός στο σπίτι του Παύλου, φέρνει αναστάτωση στο χωριό, που βλέπει μια νέα απειλή να σκιάζει τις χαρές των αρραβώνων του Αστέρη και της Αργυρώς. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος το έκανε, ενώ ο Αντρέας αφήνει υπονοούμενα για τους Σταματάκηδες και έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Παύλο. Ταυτόχρονα στρέφει εναντίον του, Τηλέμαχο και Λάζαρο, ξεκαθαρίζοντας πως από δω και πέρα, ο Παύλος είναι εχθρός τους. Η Εύα μαζεύει πληροφορίες, για όσους θεωρεί ως πιθανούς υπεύθυνους για τον θάνατο του Ευθύμη. Το χωριό αποχαιρετά την Αιμιλία με μια μικρή γιορτή. Η γιαγιά Ρήνη, προαισθάνεται το κακό που πλησιάζει με γοργά βήματα. Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας.

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

H γιαγιά Ειρήνη καταρρέει. Η Μαρίνα και η Κατερίνα καλούν αναστατωμένες τον γιατρό, ωστόσο, οι προφητείες της ηλικιωμένης γυναίκας θα τους αφήσουν όλους με το στόμα ανοιχτό. Ο Παύλος έρχεται σε άγρια σύγκρουση με τον Αντρέα για το θέμα του σασμού, και οι δύο άντρες ανταλλάσσουν αλήθειες που πονάνε. Συμβούλια συγκαλούνται στα σπίτια των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, με αμφίβολα αποτελέσματα. Η Θοδώρα εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και μαύρα προαισθήματα, καθώς η εγκυμοσύνη της προχωρά. Την ίδια ώρα, βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου, θα αποκαλύψει στον Αντώνη ότι οι φόβοι της Βασιλικής για τη μυστηριώδη επιστροφή της καρφίτσας του Ευθύμη στα χέρια της, κάθε άλλο παρά αβάσιμοι είναι.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35