«Η παραλία»: Ο Διονύσης κάνει τα πάντα για να επιστρέψει ο Καραχάλιος και να εξιχνιάσει τον φόνο

«Η παραλία»: Ο Διονύσης κάνει τα πάντα για να επιστρέψει ο Καραχάλιος και να εξιχνιάσει τον φόνο

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 23 έως και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, στις 22:45.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 33

Σε μια προσπάθεια μύησης του Τόμι στα έθιμα του χωριού, η Νόνα αποφασίζει να τον συνοδεύσει στην κυριακάτικη Λειτουργία. Η παρουσία τους στο κήρυγμα προκαλεί συζητήσεις στο χωριό, σχετικά με τη σχέση που έχουν αναπτύξει. Παράλληλα, η Άννα ανησυχεί για την υγεία του Νικήτα και προσφεύγει στη Νικολίνα για βοήθεια. Μια ξαφνική αδιαθεσία του Χάρι αρκεί για να τον κρατήσει μακριά από τους ασθενείς του. Πώς θα το διαχειριστεί, όμως, αυτό η Υπατία;

Τρίτη 24 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 34

Η πρόσφατη αδιαθεσία του Χάρι και η φροντίδα που του προσφέρει η Υπατία, αρκούν για να φέρουν στο φως στοιχεία του παρελθόντος του που παρέμεναν θαμμένα, μέχρι πρότινος. Ο Διονύσης βάζει εμπρός το σχέδιο του για την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς και κινεί γη και ουρανό για να επιστρέψει ο Καραχάλιος και να ολοκληρώσει το έργο που άφησε στη μέση. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικήτα χειροτερεύει, παρά τις προσπάθειες της Νικολίνας και της Άννας για να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

 

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 42023

 

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 35

Καθώς η κοινότητα των Ματάλων προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, όλοι σκέφτονται με ποιους θα περάσουν την αλλαγή του χρόνου, ελπίζοντας να βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μια επεισοδιακή έξοδος του Σήφη και του Γράντου αλλάζει τα δεδομένα. Η λέσχη βιβλίου της Ελένης προχωράει δυναμικά, δίνοντας νόημα στην καθημερινότητά της. Οι σκέψεις και οι ελπίδες των κατοίκων των Ματάλων εστιάζουν στο μέλλον, αλλά μια σκοτεινή αίσθηση αβεβαιότητας επικρατεί σε όλα.

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 36

Η απότομη αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο και τον Παπα-Νικόλα φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος από την ατυχία της οικογένειας. Η Υπατία και ο Χάρι έχουν επιστρέψει στα ιατρικά τους καθήκοντα και τη φροντίδα των ασθενών τους, κανονίζοντας τις επικείμενες ιατρικές τους επισκέψεις. Η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί άγχος και αναταράξεις τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στους χίπηδες.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35