«Ο ΟΡΚΟΣ ΙΙ»: Ο Σιρχάν δίνει διορία στον Ιάγο για να βγάλει από τη μέση τον Φίλιππο

«Ο ΟΡΚΟΣ ΙΙ»: Ο Σιρχάν δίνει διορία στον Ιάγο για να βγάλει από τη μέση τον Φίλιππο

«Ο όρκος ΙΙ», η δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που μας καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:45, με καινούργια επεισόδια, γεμάτα περιπέτεια και αγωνία.

Τετάρτη 1.11 - Επεισόδιο 5ο: «Αγάπη»

Ο καιρός περνά και ο Φίλιππος έχει βάλει τάξη στην πτέρυγα. Ο Ιάγος θυμώνει και επιτίθεται στον Τζέλο, κάνοντας έτσι τον Φίλιππο να του προτείνει μια συμφωνία: να αφήσει ήσυχο τον Τζέλο με αντάλλαγμα να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του. Η Εριέττα ανησυχεί διότι δεν μπορεί να βρει πουθενά τη Μαριτίνα, ενώ ο Ραφαήλ με τη Θάλεια ψάχνουν ποια μπορεί να είναι η σχέση της οικοδομικής εταιρείας «Architect» με τη διοίκηση του νοσοκομείου και το κύκλωμα. Κι ενώ ο Φίλιππος βοηθάει τον Ιάγο, βρίσκει στο δωμάτιό του τα γράμματα της Μαριτίνας.

Πέμπτη 2.11 - Επεισόδιο 6ο: «Η γέννηση»

Ο Φίλιππος διαβάζει τα γράμματα της Μαριτίνας, ενώ ο Μάκης αποκαλύπτει στον Σιρχάν ότι ο Φίλιππος είναι ο νέος αρχηγός της πτέρυγας. Ο Φίλιππος ψάχνει τη Μαριτίνα και για να τη βρει ζητάει τη βοήθεια του Ραφαήλ. Εκείνος του αποκαλύπτει ότι η Μαριτίνα έχει σχέση με τον Ιάσονα, με τον οποίο μεγαλώνει τον γιο τους. Ο αρχιφύλακας εκτιμάει τη στάση του Φίλιππου και του δίνει ένα κινητό για να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του. Ο Σέργιος συνεχίζει να του πηγαίνει κόντρα, μέχρι τη στιγμή που ο Φίλιππος τον βοηθάει σε μια κρίσιμη στιγμή. Ο Σιρχάν δίνει διορία στον Ιάγο μία εβδομάδα για να βγάλει από τη μέση τον Φίλιππο.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35