«3ος όροφος» στην ΕΡΤ1 – Τι θα κάνει ο Γιάννης με τα χρήματα που κέρδισε από τον τζόγο;

«3ος όροφος» στην ΕΡΤ1 – Τι θα κάνει ο Γιάννης με τα χρήματα που κέρδισε από τον τζόγο;

Ο Γιάννης ζητάει τη βοήθεια της Υβόννης για το πώς να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε από στοιχηματισμό ποδοσφαιρικών αγώνων. Να τα δώσουν στα παιδιά τους, να τα κρατήσουν για εκείνους, ή να τα επενδύσουν; Τελικά, ποια απόφαση θα πάρει ο Γιάννης;

Τετάρτη 1η Νοεμβρίου

«Παιχνίδια μυαλού»

Ο Γιάννης με την Υβόννη προσπαθούν να πιάσουν κορόιδο ο ένας τον άλλον με μια παραγγελία που τάχα έκαναν σε ένα σουβλατζίδικο.

«Δίαιτα εξπρές»

Η Υβόννη έχει ξεκινήσει να κάνει μια δίαιτα και ο Γιάννης δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς το έχει πάρει υπερβολικά σοβαρά. Τους βλέπουμε να συζητούν τα θέματα της πολυκατοικίας, όπως κάθε φορά.

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

«Το δίλημμα»

Η Υβόννη είναι σε δίλλημα με τα μαλλιά της. Αποφασίζει να φέρει μια νέα κομμώτρια κατ’ οίκον, για να την περιποιηθεί. Ο Γιάννης προσπαθεί να καταλάβει τι νέο λουκ θέλει να αποκτήσει η γυναίκα του.

«Η κομμώτρια»

Η Τίτα η κομμώτρια κλαίει, επειδή ο Τίτος ο σύντροφος της είναι παντρεμένος. Η Υβόννη με τον Γιάννη προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει με τον Τίτο και γιατί η Τίτα δεν δουλεύει πια στο κομμωτήριο όπου εργαζόταν παλιότερα.

Guest: Στον ρόλο της κομμώτριας, η Αγνή Χιώτη.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

«Οι πιστοποιημένοι»

Η Υβοννη και ο Γιάννης επιστρέφουν από μια έκθεση όπου έφαγαν κυριολεκτικά τα πάντα. Οι επιλογές όλες ήταν εξαιρετικές και αποφάσισαν πως πλέον πρέπει να πηγαίνουν πιο συχνά σε τέτοιες εκθέσεις.

«Γιάννη θα λες και θα κλαις»

Ο Γιάννης παθαίνει κρίση ηλικίας μέσα στη νύχτα επειδή την επόμενη μέρα έχει να κάνει εξετάσεις. Η Υβόννη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος περνάει από το ένα πρόβλημα στο άλλο και θέλει κάποιος  να του πάρει την πίεση. Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να καλμάρει τους φόβους του.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35