«Η Μάγισσα»: O Τζανέτος είναι πατέρας της Θεοφανώς

«Η Μάγισσα»: O Τζανέτος είναι πατέρας της Θεοφανώς

Στα νέα επεισόδια της Μάγισσας… μπορεί για χρόνια να τον είχαν νεκρό και ο Κανέλλος να θεώρησε πως βρήκε τα κόκαλά του μετά από χρόνια και να του έκανε κηδεία, αλλά, σύμφωνα με το Tv24, στην πραγματικότητα ο Τζανέτος ήταν ζωντανός και ζούσε σε σπηλιά κρυμμένος από την οικογένεια Λάσκαρη…

Μέχρι που μια μέρα, ο ρασοφόρος αποφασίζει να εμφανιστεί στον πύργο των Λασκαραίων και ν’ ανοίξει σε όλους τα χαρτιά του με απρόβλεπτες συνέπειες! Ο Μιχαήλ φοβούμενος πως θα χάσει την κυριαρχία του, τον στέλνει μαζί με τον Μανώλη στον πύργο ενός αιμοσταγή άρχοντα, για να τους τιμωρήσει εκείνος.

Έτσι αυτή τη φορά ο Τζανέτος ή αλλιώς ο ρασοφόρος πεθαίνει στα αλήθεια, και ο Αντρέι γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει, ενώ μεγαλύτερο χαμό θα δημιουργήσει ο Κανέλλος, που μαθαίνει την αλήθεια για τον χαμένο του αδελφό. Ξεσπάει την οργή του στον Μιχαήλ και τα δύο αδέλφια για άλλη μια φορά καβγαδίζουν άσχημα και ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Να σημειώσουμε όμως πως αυτό δεν θα είναι και το μόνο «χτύπημα» για τον Μιχαήλ. Η Θεοφανώ μένει έγκυος από τον Μάρκο, ωστόσο για να προστατευθεί θα παντρευτεί άλλον.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35