«3ος όροφος»: Ο Γιώργος ερωτεύεται την Υβόννη

«3ος όροφος»: Ο Γιώργος ερωτεύεται την Υβόννη

Οι περιπέτειες του Γιάννη και της Υβόννης στα νέα επεισόδια της 15λεπτης κωμικής σειράς «3ος όροφος» της ΕΡΤ1, από την Τετάρτη 8 έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στις 21:15.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

«750 ευρώ»

Ο Γιάννης πήγε το αυτοκίνητο στο συνεργείο και του είπαν πως για να το φτιάξει θέλει δυόμιση χιλιάρικα. Ένας κύριος που ήταν εκεί προτάθηκε να το αγοράσει. Ο Γιάννης επιστρέφει στο σπίτι, για να το συζητήσει με την Υβόννη. Εκείνη φαίνεται πιο ήρεμη σε σχέση με εκείνον και εξετάζουν σοβαρά την προοπτική πώλησης.

«Μαθήματα καλής συμπεριφοράς»

Η Αντωνία φέρνει τον Θανάση στους παππούδες, ώστε εκείνη να πάει στον οδοντίατρο. Η ίδια είναι πολύ αυστηρή με τον γιο της αφού δεν θέλει να βλέπει τηλεόραση και να τρώει γλυκά. Ο Γιάννης, όμως, έχει άλλη άποψη και φροντίζει να μυήσει τον εγγονό του στους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

«Το σταυρόλεξο»

Ο Γιάννης πηγαίνει στην τράπεζα, για να πάρει τη σύνταξή του και να πληρώσει λογαριασμούς. Ύστερα, επιστρέφει εκνευρισμένος με τον υπάλληλο στην τράπεζα αφού εκείνος συμπαθούσε τον προηγούμενο υπάλληλο. Η Υβόννη, όμως, δεν έχει χρόνο για τις διαμαρτυρίες του. Λύνει το σταυρόλεξό της και θέλει να συγκεντρωθεί σε αυτό.

«Η εξομολόγηση»

Ο Γιάννης φεύγει για να πάει στο φαρμακείο κι έτσι ο Γιώργος βρίσκει ευκαιρία κι επισκέπτεται την Υβόννη. Της εξομολογείται πως τη βλέπει ερωτικά, ενώ εκείνη προσπαθεί ευγενικά να τον αποθαρρύνει. Την οριστική λύση έρχεται να δώσει ο Γιάννης.

Guest: Στον ρόλο του Γιώργου, ο Γιάννης Μόρτζος.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

«Γρανίτα»

Ο Γιάννης και η Υβόννη επιστρέφουν από το σινεμά. Η Υβόννη, ζηλεύοντας ετεροχρονισμένα τη γρανίτα που απόλαυσε ο Γιάννης στον κινηματογράφο, ζητάει κι αυτή ένα ίδιο έδεσμα. Όμως, υπάρχει μονάχα ένα μαγαζί που είναι ανοιχτό τόσο αργά και εκείνη φοβάται να πάει μόνη της. Ο Γιάννης, σαν ήρωας, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή.

«3.000 δανεικά»

Η Μαρία, η κόρη του Γιάννη και της Υβόννης, έρχεται με τον φίλο της τον Αλέξανδρο για να ανακοινώσει στους γονείς της τα επαγγελματικά της σχέδια. Οι ίδιοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα συνεισφέρουν οικονομικά η όχι.

Guest: Στον ρόλο του Αλέξανδρου, ο Νίκος Ορέστης Χανιωτάκης



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35