Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος αποφασίζει να πάρει διαζύγιο από τη Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος αποφασίζει να πάρει διαζύγιο από τη Χάιδω

Όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια…

Επεισόδιο 42 (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου)

Ο Στράτος (Νίκος Σαμουρίδης) εντοπίζει την Αριάδνη κι είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη όμως η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή. Η Αμαλία προτείνει στον Μάνο και τη Μαρίνα να μείνουν στο σπίτι όλοι μαζί, καθώς η αποχώρηση της μικρής Αγγελικής θα στεναχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο. Η Μαργαρίτα και η Αθηνά ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει. Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί να έχει τον νου της. Ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη. Η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία επιμένει πως είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη. Η Άννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Ο Κουράκος εκφράζει για μια ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα.

Επεισόδιο 43 (Τρίτη 14 Νοεμβρίου)

Η απόφαση του Λυκούργου να πάρει διαζύγιο σοκάρει τη Χάιδω και η Μαρία, η Αθηνά και η Μαργαρίτα προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Κουράκος εκνευρίζεται καθώς μια υποτιθέμενη πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών αποδεικνύεται ψευδής. Αγνοεί φυσικά πως ο Βαγιάκος είναι τσιράκι του Δημοσθένη και αυτός τον ειδοποίησε έγκαιρα. Ο Άρης με την Ισμήνη φτάνουν στην Αθήνα και ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και προσπαθεί να τον νουθετήσει. Ο Μάνος και η Αριάδνη συναντιούνται στο ανθοπωλείο και η Μαρίνα πιάνει κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα. Ο Στάθης αρχίζει να δένεται με την κόρη του και της προτείνει να μείνει μόνιμα μαζί του στη Μάνη.

Επεισόδιο 44 (Τετάρτη 15 Νοεμβρίου)

Η συμπεριφορά της Μαρίας είναι αλλόκοτη και η Αθηνά είναι σίγουρη πλέον πως κάτι κρύβει. Η Βασιλική καλεί σε τραπέζι τον Στάθη με τη Αριάδνη και ο Παρασκευάς προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, ενώ παράλληλα δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον προς τη νεαρή κοπέλα. Ο Αποστόλης κάνει μια κίνηση προς τη Φιλιώ και η αντίδρασή της τον σοκάρει. Η Ασπασία βάζει φιτιλιές στον Γιώργη λέγοντάς του ότι είχε καλέσει στο σπίτι της τη Δήμητρα και τον Ορέστη για να φάνε μαζί. Ο Στάθης βρίσκει μία ευκαιρία για να αγοράσει κάποια ελαιόδεντρα και, αφού κάνει κουβέντα με τον Μάνο γι’ αυτό, αποφασίζει να προχωρήσει με την επένδυση. Μετά από πολύ κόπο, η Αμαλία καταφέρνει να «τουμπάρει» την Αγγελική κι επιτέλους το κλίμα στο σπίτι φτιάχνει. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Μάνο πως έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο με την Αμαλία και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα περιουσιακά. Η Αρετή βρίζει την Αριάδνη καταμεσής του δρόμου κι εκείνη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της.

Επεισόδιο 45 (Πέμπτη 16 Νοεμβρίου)

Η Αρετή μένει άναυδη με την αποκάλυψη. Μεταφέρει το νέο στη Βασιλική η οποία τα χάνει όταν συνειδητοποιεί πως εκείνη και η Αριάδνη είναι αδελφές. Η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και τη βλέπει να μπαίνει σ’ ένα ακριβό αυτοκίνητο. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου συνεχίζονται, αλλά ο Λυκούργος εντοπίζει κάποια ύποπτα βλέμματα ανάμεσα στον ανιψιό του και την Αριάδνη. Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών κι αποφασίζει να το διερευνήσει. Ο Άρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη. Η Αριάδνη ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα μείνει μόνιμα στη Μάνη. Την ίδια ώρα, η Αρετή πηγαίνει να προλάβει τα νέα στην Ιουλία, η οποία όμως την αιφνιδιάζει αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια.

Επεισόδιο 46 (Παρασκευή 17 Νοεμβρίου)

Η Αρετή ζει στιγμές δόξας, αφού πλέον νιώθει δικαιωμένη απέναντι σε όσους την έλεγαν τρελή, και αμέσως διαδίδει παντού την είδηση ότι η Αριάδνη είναι κόρη του Στάθη και της Ιουλίας. Δεν διστάζει να πάει ακόμα και στο σπίτι του Ισίδωρου Βρεττάκου. Ο Κουράκος βλέπει πάλι τη Δήμητρα με τον Ορέστη στον δρόμο και της ζητάει τον λόγο, γεγονός που οδηγεί σε μεγάλο καβγά. Στο μεταξύ, στο Σούνιο η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και επιτέλους ανακαλύπτει το μεγάλο της μυστικό. Ο Δημοσθένης φεύγει από το σπίτι μέσα στη νύχτα για να βοηθήσει την Ξένια και επιστρέφει το πρωί, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός με την Ασπασία η οποία δεν πιστεύει πια τις δικαιολογίες του. Το αποτέλεσμα του τεστ DNA για τον Στάθη και την Αριάδνη βγαίνει…



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35