3ος όροφος: «Όχι σε όλα» από τον Γιάννη στην Υβόννη

3ος όροφος: «Όχι σε όλα» από τον Γιάννη στην Υβόννη

Οι περιπέτειες του Γιάννη και της Υβόννης στα νέα επεισόδια της 15λεπτης κωμικής σειράς «3ος όροφος» της ΕΡΤ1, από την Τρίτη 14 έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, στις 21:15.

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 

«Να ‘χαμε να λέγαμε»

Ο Γιάννης και η Υβόννη περνούν άλλη μια μέρα συζητώντας για την ηλικία τους και όσα συνεπάγονται από αυτήν.

«Το γύρισμα που δεν έγινε»

Ο Γιάννης και η Υβόννη ετοιμάζονται για να πάνε σε ένα γύρισμα. Το γύρισμα όμως ακυρώνεται και εκείνοι μένουν στο σπίτι. Η Υβόννη μαγειρεύει για εκείνη και για το Γιάννη, ώστε να μετριασθεί η απογοήτευσή τους.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 

«Πάλι τα ίδια»

Ο Αντρέας έχει βρει καινούρια δουλειά, αλλά έχει μια ιδιαιτερότητα την οποία η Αντωνία μεταφέρει στα πεθερικά της. Ο Αντρέας, παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ χαρούμενος γιατί τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα συγκριτικά με την προηγούμενη θέση του, απ’ όπου τον απέλυσαν. Η Αντωνία, όμως, δεν συγχωρεί αυτή την «ιδιαιτερότητα» της νέας του δουλειάς και θέλει να το συζητήσει με τον Γιάννη και την Υβόννη.

«Μια απλή συνέντευξη»

Ο Αντρέας παραμένει ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι τον έχουν προσλάβει ως λογιστή σε εταιρία με ταινίες πορνό. Η Αντωνία είναι θυμωμένη μαζί του. Αναπάντεχα, όμως, ένα τηλεφώνημα από τη νέα εταιρεία θα αποκαλύψει πως ουδέποτε προσέλαβαν τον Θανάση, αλλά ήταν απλά ένας από τους υποψήφιους για τη θέση.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 

«Το πορτρέτο»

Ο Γιάννης και η Υβόννη συζητούν για τα χρήματα που έδωσαν στα δύο τους παιδιά, έχοντας μείνει τώρα απένταροι. Αναρωτιούνται πώς μπορούν να βρουν νέα πηγή εισοδήματος. Η συζήτηση παίρνει μία απρόσμενη τροπή και καταλήγουν ότι μία καλή λύση θα ήταν να φιλοτεχνήσουν τα πορτρέτα τους.

«Τα σοκολατάκια»

Ο Γιάννης κρύβει τα σοκολατάκια που τρώει από την Υβόννη. Εκείνη θέλει να τον πείσει να ανοίξουν μία επιχείρηση κι ο Γιάννης προσπαθεί, αφενός να την συνετίσει κι αφετέρου, να κρύψει επιτυχώς τα  σοκολατάκια.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 

«Ληστεία»

Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Γιάννη και της Υβόννης. Τους έκλεψαν την τηλεόραση. Εκείνοι δεν τους αντιλήφθηκαν, αν και βρισκόντουσαν μες στο σπίτι. Όμως, ο Γιώργος, ο γείτονας τους, επενέβη σωτήρια, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

«Ευχαριστήριο δείπνο»

Ο Γιάννης και η Υβόννη καλούν τον Γιώργο και τη Νίκη, για να τους ευχαριστήσουν που τους βοήθησαν με τους ληστές. Ο Γιάννης μοιάζει να μη θέλει να μείνουν για πολύ,  ενώ ο Γιώργος κάνει αστεία και συμπεριφέρεται με ανάρμοστο τρόπο για την ηλικία του.

Guest: Στον ρόλο του Γιώργου, ο Γιάννης Μόρτζος και στον ρόλο της Νίκης, η Μαρίνα Γαζετά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35