«Η παραλία»: Ο Χάρι αποκαλύπτει στην Υπατία τη σοκαριστική αλήθεια για το παρελθόν του

«Η παραλία»: Ο Χάρι αποκαλύπτει στην Υπατία τη σοκαριστική αλήθεια για το παρελθόν του

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 4 έως και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, στις 22:45.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 57

Η άδεια για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη δεν προχωράει και ο ίδιος έρχεται πια αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια. Είναι προφανές ότι τελικά, ο Παύλος δεν φέρει ευθύνη για ό,τι συνέβη με την Πολεοδομία και ο Διονύσης προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση τους. Παράλληλα, ο Μαρκ οργανώνει ένα ξεχωριστό πάρτι στο Mermaid, με καλεσμένους όλο το χωριό και τους χίπηδες για να γιορτάσουν. Ο Γράντος αναρωτιέται όλο και περισσότερο για την καταγωγή του και πιέζει τον Παπα-Νικόλα να μάθει για τον πραγματικό του πατέρα. Ωστόσο, ο παπάς, τρομοκρατημένος από τη συμπεριφορά του Γράντου, δεν αποκαλύπτει την αλήθεια.

 

 

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 58

Ο Χάρι έρχεται αντιμέτωπος με καινούριες προκλήσεις που αφορούν το κρυφό παρελθόν του. Η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας στην Υπατία δημιουργεί εντάσεις ανάμεσά τους, καθώς πλέον όλες οι αναμνήσεις που έχουν δημιουργήσει μαζί τίθενται υπό αμφισβήτηση… Τελικά τι ήταν αληθινό και τι όχι απ’ όσα έζησαν μαζί; Στο μεταξύ, ο Καραχάλιος αντιμετωπίζει δυσκολίες σχετικά με την επίλυση του φόνου της Ρηνιώς. H έρευνά του βρίσκεται σε αδιέξοδο, με τον δολοφόνο να κυκλοφορεί ελεύθερα, κάτω από τη μύτη του, χωρίς να τον υποψιάζεται.

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 59

Τα νέα που μαθαίνει ο Χάρι τον τσακίζουν ψυχολογικά και τον οδηγούν να ανοίξει την καρδιά του στην Υπατία. Έχει έρθει η ώρα να της εκμυστηρευτεί τη σοκαριστική αλήθεια για τον εαυτό του και το παρελθόν του. Θα αποκαλυφθούν πράγματα που δεν είναι γνωστά στους ανθρώπους των Ματάλων. Έπειτα από αυτή την εξομολόγηση, η Υπατία αποφασίζει να τον ακολουθήσει στην Αθήνα, όπου νέες ανατροπές και εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην κοινή τους πορεία.

 

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59 2 3 12

 

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 60

Στην Αθήνα, η ζωή του Χάρι και της Υπατίας διαταράσσεται από ένα ατυχές συμβάν, ανατρέποντας τα δεδομένα της σχέσης τους. Τα προβλήματα και οι νέες προκλήσεις που προκύπτουν επηρεάζουν τις προσωπικές τους ζωές και θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση τους. Παράλληλα, στα Μάταλα, η Κερασία αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να κυνηγήσει τα όνειρά της ξεκινώντας μαθήματα ραπτικής. Ο Νικήτας, έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα αποπροσανατολισμού που βίωσε, αποφασίζει να επισκεφτεί τους γιατρούς του Ηρακλείου και να υποβληθεί σε εξετάσεις για να αντιμετωπίσει την κατάσταση της υγείας του.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35