«Η παραλία»: Ο Διονύσης κλιμακώνει τη διαμάχη με τον Παπαγιαννάκη, ενώ νέοι χίπηδες φτάνουν στην παραλία

«Η παραλία»: Ο Διονύσης κλιμακώνει τη διαμάχη με τον Παπαγιαννάκη, ενώ νέοι χίπηδες φτάνουν στην παραλία

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 11 έως και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, στις 22:45

 

 

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 61

Ο Καραχάλιος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σήφη, καταφέρνοντας να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες σχετικές με το κύκλωμα ναρκωτικών της περιοχής. Παράλληλα, ο Διονύσης κλιμακώνει τον ψυχρό πόλεμο με τον Παπαγιαννάκη, ετοιμάζοντας μεθοδικά και στρατηγικά χτυπήματα εναντίον του, τα οποία θα εξασφαλίσουν την εξάρθρωση των σκοτεινών δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχει.

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 62

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, ένα πλήθος από νέους χίπηδες καταφθάνει στην ειδυλλιακή παραλία και το κοινόβιο αρχίζει να αποκτά ζωή και πάλι. Η εμφάνιση ενός καινούριου χίπη θα προκαλέσει αναταραχές στη ζωή των μόνιμων κατοίκων των λαξευμένων βράχων, οι οποίοι θέλουν να προστατέψουν τον αγαπημένο τους αρχηγό. Παράλληλα με τον εορτασμό της γιορτής της Ελένης και του Κωνσταντίνου, ο Παπαγιαννάκης δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα στις παράνομες επιχειρήσεις που διαχειρίζεται, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη του απέναντι στους κοντινούς του συνεργάτες.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 63

Ένα ευχάριστο γεγονός για την Υπατία, βάζει τον Διονύση σε δύσκολη θέση και κλονίζει ακόμα περισσότερο τη σχέση μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Γραντος και ο Σήφης εξετάζουν πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποια πρόσφατα ευρήματα που ξέβρασε η παραλία και μπλέκονται σε σκοτεινά νερά που μπορεί μελλοντικά να τους δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 64

Ο Παπα-Νικόλας έχει αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα, καθώς το φριχτό μυστικό που του έχει εξομολογηθεί ο Γράντος τον έχει φέρει στα όριά του, φτάνοντας σταδιακά να αμφισβητήσει ακόμα και την ίδια του την πίστη. Ο Διονύσης συναντιέται με τον Λοΐζο και σχεδιάζουν μαζί την εξόντωση του Παπαγιαννάκη. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στην παραλία της ανεμελιάς κάνουν αισθητή την απουσία του Χάρι, καθώς οι πιο παλιοί χίπηδες δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αποδεχτούν τη νέα πραγματικότητα που εξελίσσεται μπροστά τους.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35