«Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα στην ορεινή Κορινθία

«Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα στην ορεινή Κορινθία

Από την ορεινή Κορινθία, έναν τόπο με αυθεντικό χαρακτήρα, μοναδικά τοπία και βουνίσιο αέρα, ξεκινούν τα ταξίδια του Ζερόμ Καλούτα στον δεύτερο κύκλο της ταξιδιωτικής εκπομπής «Φτάσαμε», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ1

 

Untitled 2.2.3 καλουτα

 

Ο Ζερόμ εξερευνεί έναν προορισμό με γραφικά χωριά, μαγευτική φύση και υπέροχους ανθρώπους. Κάνει μάθημα ιππασίας στο πανέμορφο τοπίο γύρω από το χωριό Ρέθι, περιηγείται στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας, που φημίζονται για ένα από τα πιο ιστορικά προϊόντα της Ελλάδας, την κορινθιακή σταφίδα, αγναντεύει τη θέα από την Γκούρα, το μεγαλύτερο χωριό του Φενεού, με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα και τα πετρόκτιστα αρχοντικά και μαγειρεύει ένα από τα ΠΟΠ προϊόντα της περιοχής, τα φασόλια-βανίλια.

Το ταξίδι ολοκληρώνεται σε ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς, στην καρδιά του οροπεδίου του Φενεού, στη λίμνη Δόξα. Ο Ζερόμ εξερευνεί τη λίμνη με υδροποδήλατο, ανακαλύπτει το μοναδικό εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου, που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της και γνωρίζει την παραδοσιακή μουσική και χορούς της περιοχής, μέσα από την επαφή του με μικρά παιδιά από τα γύρω χωριά.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35