«Η παραλία» στην ΕΡΤ1: Ο Καραχάλιος τα βάζει με την οικογένεια Αρχοντάκη και βιώνει τα αντίποινα

«Η παραλία» στην ΕΡΤ1: Ο Καραχάλιος τα βάζει με την οικογένεια Αρχοντάκη και βιώνει τα αντίποινα

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 15 έως και την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, στις 22:45

 

 

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 73

Σε συνέχεια του «παράξενου» δείπνου της Υπατίας με τον Χάρι, η σχέση τους φαίνεται να μπαίνει σε νέα τροχιά, ενώ αποκαλύπτουν σιγά σιγά και τα νέα τους στο υπόλοιπο χωριό. Η σχέση του Γράντου με την Κερασία, από την άλλη, φαίνεται να καταλήγει με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο, καθώς η Κερασία δείχνει να μην αντέχει άλλο. Ο Σήφης αποκτά νέο ενδιαφέρον στη ζωή του και σε συνεργασία με τον Γράντο μπλέκουν στα «ψαρέματά» τους και τον Μαρκ. Η Άννα εξομολογείται τον πόνο της για τον Νικήτα στον Παπα-Νικόλα, ενώ ο ίδιος ο Νικήτας, πιωμένος, μπλέκει ξανά το χωριό, αυτή τη φορά βγάζοντας τον Δημητρό στο προσκήνιο. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα ανησυχητικό περιστατικό ανάμεσα στον Δημητρό και τη Νάταλι, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα και τις πεποιθήσεις του χωριού για την οικογένεια Αρχοντάκη.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 74

Ο Χάρι και η Υπατία κάνουν όνειρα και πλάνα για το μέλλον τους, το επαγγελματικό, αλλά και το προσωπικό. Ο Τόμι εξομολογείται στη Νόνα τα συναισθήματά του για τον Λοΐζο, η οποία ανησυχεί πολύ. Μετά την ανάκριση υπό τη μορφή φιλικής βόλτας από τον Καραχάλιο στον Δημητρό, η Νικολίνα αναλαμβάνει δράση θέλοντας να βάλει φρένο στις έρευνες του αστυνομικού. Στο παιχνίδι παρασέρνει και τον Διονύση, ο οποίος προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του έχει αποδείξει ότι μπορεί να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα. Οι αποκαλύψεις της έρευνας του Καραχάλιου για τον Αρχοντάκη θα σοκάρουν τους πάντες.

 

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73 3 13.1

 

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 75

Το νέο ενδιαφέρον στη ζωή του Σήφη φαίνεται ότι ευδοκιμεί, καθώς αποφασίζει να δοκιμάσει τελικά την τύχη του στον έρωτα με τη Σάρα, μια νέα χίπισσα. Ο Νικήτας από την άλλη είναι έτοιμος να πάρει για μια ακόμη φορά τη λάθος απόφαση, αλλά και πάλι η Νικολίνα είναι εκεί να διασφαλίσει ότι όλα θα γίνουν όπως τα θέλει εκείνη. O Καραχάλιος έχει μπουχτίσει με τα μυστικά και τα ψέματα της τοπικής κοινωνίας και είναι έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα. Αφού στράφηκε προς τον Αρχοντάκη με μια πολύ βαριά κατηγορία, πλέον θα αρχίσει να βιώνει τα αντίποινα, καθώς θα καταλάβει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι τα έβαλε με τον λάθος άνθρωπο. Και μάλιστα ακριβώς τη στιγμή που η Μαρία αποφασίζει να του ανοίξει την καρδιά της. Ο Γράντος και ο Σήφης φαίνεται ότι βρίσκουν πια τον τρόπο για να προχωρήσουν με τις νέες παρανομίες τους, ενώ η Κερασία φαίνεται αποφασισμένη για το επόμενο μεγάλο βήμα, καθώς φαίνεται να βρίσκει αυτό που της αξίζει για το μέλλον της.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 76

Ο Δημητρός, μην μπορώντας να συγκρατήσει άλλο τη χαρά του για τον επικείμενο ερχομό του παιδιού της Υπατίας, μοιράζεται με όλο το χωριό τα χαρμόσυνα νέα. Στο καφενείο του Σήφη επικρατεί σωστό γλέντι, με μπόλικο κρασί και ρακή προς τιμήν της Υπατίας και του Χάρι, ενώ όλο το χωριό πλέει σε πελάγη ευτυχίας και συγχαίρει το ζευγάρι. Παράλληλα, όμως, οι ενέργειες του Καραχάλιου ως προς την έρευνα του παρελθόντος του Αρχοντάκη, φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που θα περίμενε, πλήττοντάς τον άμεσα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35