Σασμός: Ένα μυστικό και ένας πυροβολισμός ανατρέπουν τα πάντα

Σασμός: Ένα μυστικό και ένας πυροβολισμός ανατρέπουν τα πάντα

Διαβάστε τα όσα θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια:

Δευτέρα - Επεισόδιο 65

Ο Αντρέας χάνει σταδιακά τον έλεγχο, με τον εκβιασμό του Θανάση και υποπίπτει στο ένα λάθος, μετά το άλλο. Η συνάντηση Βασιλικής και Αργυρώς αναγκάζει τη Βασιλική να τραπεί σε φυγή, ανησυχώντας τον Μαθιό, που την πιέζει να τα βρούνε. Η Αργυρώ από την άλλη δε δείχνει να θέλει να κάνει το βήμα. Καθώς ο Μαθιός επιμένει για την ενοχή του Βαγγέλη, ο Χρήστος εξετάζει τον Μανόλη πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Στεφανή. Η Θοδώρα από την άλλη βλέπει τον Γιώργο και την Εύα να φιλιούνται, ενώ η Ξένια δίνει τελικά το στίγμα για το πού είναι η Νάντια. Έχοντας μάθει την αλήθεια από τον Θανάση, η Καλλιόπη, μαλακώνει με τον Παύλο και πιέζει τον παπά για τον Ρούσσο. Εκείνοι από την άλλη ανησυχούν για τον Αντρέα, που αποχαιρετά τον μικρό Πετράκη σα να ήταν η τελευταία τους φορά. Ένα τρομερό μυστικό, όμως, και ένας πυροβολισμός θα ανατρέψουν τα πάντα.

Τρίτη - Επεισόδιο 66

Η εξαφάνιση του Αντρέα σημαίνει συναγερμό στην Εύα και τον Τηλέμαχο, που ψάχνουν να βρουν πού πήγε. Ένα άσχημο όνειρο αναστατώνει τη γιαγιά, η οποία πιστεύει ότι τον βρήκε κάτι κακό. Η Καλλιόπη, που γνωρίζει την αλήθεια, δεν ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά κάνει μια επίσκεψη που θ’ αφήσει κάποιον έκπληκτο. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα προσπαθεί να ξεπεράσει τη σχέση του Γιώργου και της Εύας, με τη βοήθεια της Στέλλας. Ο Γιώργος, ωστόσο, μοιάζει να βρίσκεται στην ίδια φάση με αυτή. Ο Αστέρης κι ο Μαθιός κάνουν ακόμη μια προσπάθεια να τα βρουν η Βασιλική με την Αργυρώ, το χάσμα μεταξύ τους, ωστόσο, μοιάζει να είναι πολύ μεγάλο για να γεφυρωθεί. Παράλληλα, μία επιστροφή από το παρελθόν, θα έρθει να ταράξει τα νερά στην Άνω Ποριά.

Τετάρτη - Επεισόδιο 67

Η εξαφάνιση του Αντρέα εξακολουθεί να θορυβεί τους πάντες. Ο Παύλος, εξαγριωμένος από τις αποκαλύψεις του Μαθιού, επιτίθεται στην Εύα και την προειδοποιεί για τελευταία φορά. Η κίνησή του αυτή θα γίνει όμως, αντιληπτή από τη Βασιλική και τα πράγματα θα περιπλακούν. Η Θοδώρα αποφασίζει να μιλήσει στο Γιώργο, ο οποίος φαίνεται να μην μπορεί να την ξεπεράσει, όσο κι αν προσπαθεί. Ο δρόμος, ωστόσο, της επανασύνδεσης δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Η αποκάλυψη του μυστικού για την πατρότητα του Αντρέα φέρνει σε σύγκρουση τη γιαγιά Ειρήνη με τη Μαρίνα, την ώρα που το χάσμα μεταξύ Αργυρώς και Βασιλικής βαθαίνει ακόμη περισσότερο. Μία επιστροφή από το παρελθόν θα ταράξει τον Μαθιό, ενώ ο Παύλος αντιμετωπίζει ένα νέο κίνδυνο, από τον οποίο δεν προλαβαίνει να προφυλαχτεί.

Πέμπτη - Επεισόδιο 68

Η Αργυρώ μετά τη συζήτηση με την Μαρίνα, προσπαθεί να διαχειριστεί όσα έμαθε για τον Αντρέα. Ο ερχομός της Νάντιας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με πολλές αποκαλύψεις που την αφορούν. Το ένστικτο του Χρήστου για τις παράνομες ενέργειες του οινοποιείου αποδεικνύεται σωστό και ο Παύλος οδηγείται στο τμήμα. Ο Τηλέμαχος συνεχίζει να ψάχνει τον αδερφό του, ενώ πιστεύει όλο και πιο βαθιά ότι ευθύνονται οι Σταματάκηδες για την εξαφάνισή του. Ο Παύλος όσο είναι στο κρατητήριο, ανήσυχος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, δέχεται μια επίσκεψη που του αλλάζει τη διάθεση.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35