«Κάνε ότι κοιμάσαι II»: Ο Νικόλας αρχίζει να χάνει τον έλεγχο

«Κάνε ότι κοιμάσαι II»: Ο Νικόλας αρχίζει να χάνει τον έλεγχο

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45

 

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41 3.10.2

 

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 41ο

Η Μπετίνα συνέρχεται, αλλά η κατάστασή της είναι ακόμα σοβαρή. Ο Νικόλας δεν μπορεί να εξηγήσει τα σημάδια και τον πόνο στο σώμα του. Ο Δαμασκηνός δηλώνει στην Αστυνομία τον βίαιο ξυλοδαρμό ενός από τους άντρες της σωματοφυλακής του. Η Χρύσα υποπτεύεται την εμπλοκή του σε κυκλώματα που τον απειλούν, καθώς η έρευνα της Αστυνομίας δεν εντοπίζει πιθανό ύποπτο.

Η Έφη προσπαθεί να καταλάβει την ψυχρότητα της Αμάντας προς τη Λέτα και οι σχέσεις των τριών κοριτσιών κλονίζονται από το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Φλωρής. Η φιλία του Γιώργου με τον Φλωρή γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη.

Η Νάσια αρχίζει να ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο ο Νικόλας μπερδεύει τα φάρμακα με το αλκοόλ. Ο Κάσδαγλης εξηγεί στη Λέτα ότι δεν θα ζητήσει την κηδεμονία της, παρά τον όρο της μητέρας της στη διαθήκη και κερδίζει τη συμπάθειά της.

Η Αιμιλία θέλει να απομακρυνθεί από το περιβάλλον της Καμβύση και την πολιτική της παράταξη και βάζει υποψίες στον Πέτρο για τη σχέση της Άννας με την Υπηρεσία Πληροφοριών. Τι θα κάνει ο Γιώργος με την Έφη; Τι θέλει να αποκαλύψει η Αιμιλία στον Πέτρο; Τι φοβάται ο Νικόλας;

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 - Επεισόδιο 42ο

Η Νάσια μιλάει στην Πέρσα για το ότι ο Νικόλας αρχίζει να χάνει τον έλεγχο και της ζητάει βοήθεια. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση της Αιμιλίας και ο Πέτρος δεν μπορεί να εξηγήσει πώς βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Ο Ίσσαρης προσπαθεί να παρηγορήσει τη Δάφνη και να την καθησυχάσει για την ασφάλειά της. Ο Νικόλας εκμυστηρεύεται στον Κάσδαγλη ότι χτύπησε τον σωματοφύλακα του Δαμασκηνού. Ο Λάμπης προσπαθεί να ανοίξει τα μάτια στον Γιώργο και τον προειδοποιεί για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Φλωρής.

Τι ζητάει η Δάφνη από τον Δαμασκηνό σαν υποστήριξη; Τι θα προτείνει η Πέρσα στον Νικόλα; Τι θα κάνει ο Φλωρής με τους παράνομους αγώνες πάλης που έστηνε, όταν του ζητήσει ο Σταύρος τα χρήματά του από τα στοιχήματα;



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35