ΕΡΤ1: «Νύχτα στάσου» – Αφιέρωμα στη Λίτσα Διαμάντη

ΕΡΤ1: «Νύχτα στάσου» – Αφιέρωμα στη Λίτσα Διαμάντη

Ένα αφιέρωμα σε μια αυθεντική λαϊκή ερμηνεύτρια, τη Λίτσα Διαμάντη, παρουσιάζει η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Νύχτα στάσου», το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στις 21:00.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τη Νέλλη Γκίνη, τη Βασιλική Νταντά, την Εύα Κανέλλη, την Αγγελική Δάρρα και τον Γιώργο Καρυπίδη, για να ερμηνεύσουν τραγούδια από το ρεπερτόριο της αγαπημένης Λίτσας Διαμάντη, σε μια διασκεδαστική βραδιά με πασίγνωστα λαϊκά τραγούδια.

Η προσωπικότητα και η πορεία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας φωτίζονται μέσα από διηγήσεις ιστοριών και περιστατικών από τους παρευρισκόμενους στην τιμητική βραδιά φίλους και συνεργάτες της, αλλά και μέσα από τα στοιχεία των τραγουδιών που παραδίδει ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής.

Το αφιέρωμα ακολουθεί τα βήματα της πολύχρονης καριέρας τής Λίτσας Διαμάντη, από την πρώτη επιτυχία της «Συννεφιές» του Γιώργου Μητσάκη (1966) μέχρι την τελευταία δισκογραφική δουλειά της, «Μια Στροφή» (1996), φιλοξενώντας τραγούδια όπως τα: «Δεν υπάρχει ευτυχία», «Νύχτα στάσου», «Και τότε», «Είσαι μια συνήθεια», «Τέτοιες ώρες μιλάνε τα μάτια», «Άσε με να σ’ αγαπάω», «Με λες αγάπη», «Και τι έγινε λοιπόν», «Για αγάπη μη μιλάς», «Δεν παντρεύομαι», «Ένας έρωτας μεγάλος».

Στην παρέα της εκπομπής, ο παραγωγός Ηλίας Μπενέτος, η στιχουργός και συνθέτις Σόφη Παππά, ο συνθέτης και σολίστ του μπουζουκιού Νίκος Τατασόπουλος και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Άρια Αγάτσα, Γιώργος Σιαδήμας και Στέλλα Παπαμιχαήλ. Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35