Διαγωνισμός: Θέλεις να δημιουργήσεις την επίσημη ευχετήρια κάρτα του Αεί Φέρειν & του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης»;

Διαγωνισμός: Θέλεις να δημιουργήσεις την επίσημη ευχετήρια κάρτα του Αεί Φέρειν & του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης»;

Για πρώτη φορά, το Πρότυπο Επιστημονικό Κέντρο «Αεί Φέρειν» σε συνεργασία με το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» προσκαλεί παιδιά ηλικίας 6-12 ετών να εμπνευστούν από τα θετικά μηνύματα της νέας χρονιάς και να δημιουργήσουν την επίσημη εορταστική ευχετήρια κάρτα του 2021 με τίτλο:

«Αν ο Άι Βασίλης ήταν αθλητής...»

Τα παιδιά καλούνται να αποτυπώσουν τον Άι Βασίλη, μέσα σε ένα αθλητικό πλαίσιο. Με τον τρόπο αυτό, εκτός από δώρα, αγάπη και χαρούμενες ευχές το νέο έτος του 2021 θα μεταφέρει και την «αισιόδοξη όψη» της νέας χρονιάς που έρχεται, τις προσδοκίες, αλλά και το κουράγιο που χρειαζόμαστε όλοι στο δρόμο προς την πρόοδο.

Η νικητήρια κάρτα θα είναι και η επίσημη ευχετήρια κάρτα η οποία θα σταλεί από το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» και το Αεί Φέρειν και «θα ταξιδέψει» με τη σφραγίδα του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» και του Αεί Φέρειν σε εκατοντάδες παραλήπτες για να μεταφέρει τις πιο ελπιδοφόρες ευχές στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο για τη νέα χρονιά.

Επίσης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, το Αεί Φέρειν διοργανώνει το «1ο Συνέδριου Αθλητικής & Συναισθηματικής Αγωγής | Αγώνας, Αειφορία, Πρόοδος» το οποίο έχει εγκριθεί και θα υλοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» και όλα τα έργα των παιδιών θα παρουσιαστούν σε μια εικαστική έκθεση η οποία θα παρουσιαστεί στη διάρκεια του Συνεδρίου.

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Διάλεξε χρώματα και υλικά και ζωγράφισε τον Άι Βασίλη με τη δική σου ιστορία και τις δικές σου σκέψεις, σε ένα άθλημα υπαρκτό ή φανταστικό για τον κόσμο που εσύ ονειρεύεσαι. Τι θα έχει μέσα φέτος ο σάκος του Άι Βασίλη;

Ποια θα είναι η διαδρομή που θα ακολουθήσει για τη νέα χρονιά; Θα έρθει πάλι με το έλκηθρο ή μήπως θα έχει ένα νέο «φανταστικό» εργαλείο;

1. Ζωγράφισε τον Άι Βασίλη με το δικό σου τρόπο (μπορεί αυτή τη φορά να είναι πολύ διαφορετικός από όλες τις προηγούμενες χρονιές!) σε χαρτί μεγέθους Α4. Προσοχή: το έργο δεν πρέπει να περιλαμβάνει γράμματα ή αριθμούς!

2. Συμπλήρωσε με τη βοήθεια του γονέα/κηδεμόνα τη φόρμα συμμετοχής

3. Στείλε μας το έργο σου και τη φόρμα συμμετοχής ηλεκτρονικά με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα έργα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά με email έως την Παρασκευή 18/12/2020 στις 17.00.

Περιμένουμε το έργο σου μέχρι τις 18/12/2020. Μπορεί εσύ να είσαι ο καλλιτέχνης ο οποίος θα φιλοτεχνήσει την επίσημη ευχετήρια κάρτα του Αεί Φέρειν και του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης».

ΔΩΡΑ

Τα έντεκα πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα λάβουν επίσης και συμβολικά δώρα και αναμνηστικά:

1ο Βραβείο: Φωτογραφική Μηχανή

2ο Βραβείο: Δωρεάν συμμετοχή δύο εβδομάδων στο Summer Camp 2021 του Αεί Φέρειν*

3ο Βραβείο: Δωρεάν συμμετοχή μιας εβδομάδας στο Summer Camp 2021 του Αεί Φέρειν*

4ο Βραβείο: Δωρεάν συμμετοχή δύο εβδομάδων σε ένα από τα εργαστήρια του Αεί Φέρειν*

5ο Βραβείο: Τρισδιάστατα παζλ (χορηγία της εταιρείας «Δ.Κλειδάς και Σια «Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι»)

6ο Βραβείο: Επιτραπέζια παιχνίδια (χορηγία της εταιρείας «Δ.Κλειδάς και Σια «Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι»)

7ο έως 11ο Βραβείο: Από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Θες να παίξουμε;... Όμως όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι» [Ν. Μιχαλόπουλος, Εκδ. Άγκυρα, Νοέμ. 2016. Επίσημο βιβλίο του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» με  Πανευρωπαϊκή Προεδρία για θέματα bullying (χορηγία της εταιρείας «εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ»)]

Επιπλέον, οι 20 πρώτοι νικητές θα λάβουν αναμνηστικά δώρα από το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης».

*Εάν ο τόπος διαμονής των νικητών για το 2ο, 3ο ή 4ο βραβείο είναι εκτός Αττικής τότε το δώρο τους θα αντικατασταθεί με επιτραπέζια παιχνίδια (χορηγία της εταιρείας «Δ. Κλειδάς και Σια «Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι») και το αρχικό έπαθλο θα μεταβιβαστεί στον επόμενο αναπληρωτή νικητή.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο:

http://www.aeiferein.gr/index.php/christmas-card

Για διευκρινήσεις ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε είτε ηλεκτρονικά αποστέλλοντας email στην ηλ. διεύθυνση

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   είτε τηλεφωνικά καλώντας στο 210 6838728.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΓΩΝ ΕΩΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35