Mε ακόμη πιο σπορτίφ στοιχεία η Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti (photo)

Mε ακόμη πιο σπορτίφ στοιχεία η Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti (photo)

To σπορτίφ εξοπλιστικό πακέτο «Veloce Ti» πλαισιώνει πλέον και την γκάμα της Alfa Romeo Stelvio.

Μετά την Julia, οι άνθρωποι της μιλανέζικης φίρμας εξοπλίζουν και το SUV μοντέλο τους, τη Stelvio, με το πακέτο Veloce Ti. Με αυτόν τον τρόπο, μέσω των πολλών αισθητικών αναβαθμίσεων, το ιταλικό αυτοκίνητο αποκτά μια νέα και μοναδική εμφάνιση. Το ακρωνύμιο «Ti» (Turismo Internazionale) παραδοσιακά χαρακτήριζε τα πλέον πολυτελή μοντέλα της Alfa Romeo, ενώ η λέξη «Veloce» (γρήγορη), τις πιο δυνατές εκδόσεις.

Η Stelvio Veloce Ti, με ακόμα πιο εντυπωσιακούς τροχούς διαμέτρου 21 ιντσών, στοιχεία dark chrome όπως η διπλή απόληξη της εξάτμισης, αλλά και τμήματα από ανθρακονήματα, όπως οι εξωτερικοί καθρέπτες ενισχύει ακόμα περισσότερο την αθλητική περιβολή του μοντέλου. Στο εμπρός τμήμα το «φιλέτο» σχήματος «V» που επίσης είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα τονίζει το «scudetto», την τριγωνική μάσκα της Alfa Romeo.

alfa romero Stelvio Veloce Ti

Εντός της καμπίνας κυριαρχούν τα αλουμινένια πεντάλ, τα σπορ καθίσματα (δέρμα/Alcantara) και πληθώρα ανθρακονημάτινων στιλιστικών πινελιών. Ακόμη, υπάρχουν φιμέ παράθυρα με μαύρα πλαίσια, καθώς και κάποια λογότυπα που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Κάτω από το καπό του μοντέλου συναντάται ένας 4κύλινδρoς 2λιτρος turbo βενζινοκινητήρας – εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο – των 280 ίππων, συνδυαζόμενος με ένα αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο και τετρακίνηση (Q4 AWD).

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35