Ζώδια και ψέματα: Πως τα «ξεφουρνίζει» το καθένα;

Ζώδια και ψέματα: Πως τα «ξεφουρνίζει» το καθένα;

Έτσι λέει ψέματα το κάθε ζώδιο. Ποια τα πιστεύουν και ποια τα κάνουν όλα δραματικά;

Κριός: Ψεύδεσαι με πάθος και επιμονή

Θα παλέψεις σκληρά για να αποδείξεις ότι είσαι ειλικρινής και βάζεις πολύ πάθος πίσω από αυτό με τέτοιο τρόπο που δεν θα τολμούσε καν να ρωτήσει κάποιος αν λες την αλήθεια.

Ταύρος: Λες ψέματα πιστεύοντας ότι το ψέμα είναι η αλήθεια

Όταν έχεις πει το ψέμα, έχει ήδη γίνει η αλήθεια για εσένα. Θα βρεις ένα τόσο δυνατό ψέμα που θα το πιστέψεις και η ίδια.

Δίδυμοι: Σου βγαίνει το ψέμα επί τόπου

Κατασκευάζεις ένα λαμπρό ψέμα στη στιγμή και αφήνεις τη φαντασία σου να σε απομακρύνει. Μερικές φορές δεν υπάρχει καν πραγματικός λόγος ψέματος, αλλά προτιμάς να γράφεις τη δική σου αλήθεια και να κάνεις την πραγματικότητα πιο ενδιαφέρουσα.

Καρκίνος: Προσθέτεις συναίσθημα στο ψέμα

Εάν σου βγαίνει κάποιο συναίσθημα για το ψέμα, το κάνει να φαίνεται πολύ πιο πραγματικό. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι δεν το πιστέψουν, θα τους είναι πολύ άβολο για να συνεχίσουν να κάνουν έρευνα.

Λέων: Λες ψέματα κάνοντας ολόκληρη παράσταση

Το σχεδιάζεις, βρίσκεις τον σωστό τόνο και τα σκέφτεσαι όλα για το πώς θα εκτελέσεις την παράσταση που είναι το ψέμα σου.

Παρθένος: Προσθέτεις ένα εκατομμύριο λεπτομέρειες στο ψέμα

Έχεις σκεφτεί κάθε διάσταση, γεγονός και λεπτομέρεια έτσι ώστε όλα να συμβάλλουν σε ένα τέλεια αληθοφανές και απίστευτο ψέμα. Πώς θα μπορούσαν να αποτύχουν οι επινοήσεις σου;

Ζυγός: Λες ψέματα και μετά αποφεύγεις την επαφή

Ξέρεις ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να πεις ένα ψέμα είναι να αποφύγεις να το πεις ολόκληρο. Τελικά, οι άνθρωποι συνήθως ξεχνούν.

Σκορπιός: Ποτέ δεν αλλάζεις τίποτα για το ψέμα σου

Όταν λες ένα ψέμα, υπερασπίζεσαι την ιστορία σου χωρίς να αλλάξεις τίποτα. Ακόμα κι αν υπάρχουν κενά στη λογική σου ή δεν ταιριάζουν οι λεπτομέρειες, θα σταθείς στο ψέμα σου τόσο έντονα που η επιμονή σου θα μπερδέψει τους ανθρώπους.

Τοξότης: Λες ψέματα με δραματικό τρόπο

Έχεις αυτήν τη μεγάλη ιστορία στο μυαλό όταν λες το ψέμα σου. Θέλεις να βεβαιωθείς ότι είναι πραγματικά πιστευτό και επίσης, τόσο συναρπαστικό που οι άνθρωποι πραγματικά ενδιαφέρονται για την ιστορία και σε ενθαρρύνουν να συνεχίσεις να λες ψέματα.

Αιγόκερως: Χρησιμοποιείς στοιχεία για να υποστηρίξεις το ψέμα

Όταν ψεύδεσαι, βασίζεσαι σε κάτι περισσότερο από απλά λόγια. Βεβαιώνεσαι ότι υπάρχουν στοιχεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου.

Υδροχόος: Βάζεις όλους μέσα στο ψέμα

Γνωρίζεις τη δύναμη των αριθμών και ότι εάν μπορείς να πάρεις τους ανθρώπους στο πλευρό σου, το ψέμα θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αποδειχθεί ότι είναι ψέμα.

Ιχθύς: Ξεγελάς τους ανθρώπους για να πιστέψουν το ψέμα

Είσαι εξαιρετική στο να κάνεις το άτομο στο οποίο λες ψέματα, να πιστέψει ότι ποτέ δεν θα του έλεγες ψέματα. Το κάνεις να αισθάνεται σαν να είσαι πολύ γλυκιά για να είσαι ψεύτρα ή ότι το αγαπάς πάρα πολύ για να το κάνεις ποτέ σε αυτό. Δουλεύει.

Πηγή: https://www.pronews.gr/lifestyle/astra-zodia/ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35