Το Netflix φέρνει την πιο κερδοφόρα LGBTQ ταινία της Ταϊβάν (video)

Το Netflix φέρνει την πιο κερδοφόρα LGBTQ ταινία της Ταϊβάν (video)

“Η αγάπη δεν έχει όρια, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής ή κοινωνικού φύλου. Ελπίζουμε ότι, αφού παρακολουθήσουν την ταινία, οι θεατές θα βρουν το μονοπάτι τους με προορισμό την αγάπη”, δήλωσαν οι πρωταγωνιστές.

Το Netflix εξασφάλισε τα παγκόσμια δικαιώματα του φιλμ “Your Name Engraved Herein” (Το Ανεξίτηλο Όνομά σου), που αποτελεί την πιο κερδοφόρα LGBTQ ταινία της Ταϊβάν.

Η ταινία βραβεύτηκε στις κατηγορίες Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού και Καλύτερης Φωτογραφίας στη φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Αλόγων, των πιο σημαντικών ετήσιων βραβείων για ταινίες στην κινεζική γλώσσα.

Δημιουργός του φιλμ είναι ο Άρθουρ Τσου (Τσου Γιου Νινγκ) και σκηνοθέτης ο Πάτρικ Λιου.

H υπόθεση της ταινίας Your Name Engraved Herein

Δύο μαθητές λυκείου σε ένα οικοτροφείο αρρένων, εξερευνούν τη φιλία και την αγνή αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο με φόντο τη δεκαετία του 1980, την εποχή που μόλις καταργήθηκε ο αυστηρός στρατιωτικός νόμος στην Ταϊβάν, η οποία βρίσκεται σε μια διαδικασία μετάβασης από τη συντηρητική κοινωνία στην πιο φιλόξενη χώρα για άτομα LGBTQ στην Ασία. Όταν το οικοτροφείο αρχίζει να δέχεται κορίτσια, η εμφάνιση μιας μαθήτριας υποβάλλει τη σχέση των δύο νέων στην απόλυτη δοκιμασία.

Ο Πάτρικ Λιου δήλωσε τα εξής: “Ελπίζω ότι οι θεατές θα νιώσουν το αγνό αίσθημα στοργής και πόνου της κοινότητας LGBTQ που είναι το ίδιο ευάλωτη όσο και κάθε άλλη κοινότητα. Ανυπομονώ να πυροδοτήσω κι άλλες συζητήσεις σε όλη την Ασία. Ελπίζω ότι θα εξαλειφθούν οι διακρίσεις και ο κόσμος θα ανακουφιστεί με περισσότερη αγάπη και αποδοχή. Σύντομα, η ταινία θα γίνει διαθέσιμη για streaming παγκοσμίως και είμαι περίεργος να δω τις αντιδράσεις των θεατών”.

Ο Άρθουρ Τσου ανέφερε επίσης: “Σύντομα, όλοι οι θεατές του Netflix θα βυθιστούν πλήρως σε μια διαχρονική ιστορία γεμάτη στοργή. Με αυτήν την ταινία, θέλουμε όλοι να ανακαλύψουν ξανά ένα κομμάτι της πρώτης τους αγάπης”.

Πρωταγωνιστούν οι Τζινγκ-Χουά Τσενγκ και Έντουαρντ Τσεν.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου 2020.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=mzfVBg54BGw&feature=emb_title 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35