Πώς θα μοιάζει ο κόσμος του σεξ το 2021;

Πώς θα μοιάζει ο κόσμος του σεξ το 2021;

Οι ειδικοί πήραν θέση, εμείς περιμένουμε να δούμε αν οι προβλέψεις τους θα επαληθευτούν.

Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, το να κάνεις προβλέψεις δεν είναι και τόσο εύκολο. Αν κάποιος μας έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως ο πλανήτης θα βίωνε αυτό που βιώνει μέχρι και σήμερα, τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, το πιθανότερο θα ήταν να μείνουμε στο «αστείο» κομμάτι της πρόβλεψης. Αν κάποιος, από την άλλη, είχε στοιχηματίσει ένα γενναίο ποσό στο πώς θα εξελιχθεί η πανδημία του κορονοϊού, τότε να ευχηθούμε καλά κέρδη και σωστές επιλογές στην αγορά υλικών αγαθών.

Μπορεί το σεξ να μην μοιάζει τόσο σημαντικό όσο η επιδημιολογία, έχει και αυτό όμως τη σημασία του, όπως και τους ειδικούς του. Παρόμοιοι τύποι, φορώντας και αυτοί λευκές ποδιές, «προβλέπουν» το μέλλον των ανθρώπων όσον αφορά τη σεξουαλική υγεία τους. Ποιο είναι το συμπέρασμά τους; Το 2021 θα έχει και αυτό το ενδιαφέρον του. Εμείς, με τη σειρά μας, ελπίζουμε απλά να μην είναι τόσο έντονο όσο το 2020.

Τα sex toys θα γνωρίσουν στιγμές δόξας

Οι ειδικοί της Astroglide, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες λιπαντικού παγκοσμίως, έχει κάνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προβλέψεις. Ως γνωστών, το νόμισμα έχει δύο πλευρές και έτσι, το 2021, θα έχουμε και θετικές και αρνητικές ειδήσεις. Ας ξεκινήσουμε από κάτι θετικό: Η συζήτηση γύρω από το σεξ θα πάψει να είναι ένα θέμα που μας κάνει να νιώθουμε άβολα, τουλάχιστον συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό θα οφείλεται στις συζητήσεις για τα τεστ του κορονοϊού και εφόσον πρόκειται για την υγεία μας, ίσως θα μιλήσουμε για την ίδια άνεση και για τη σεξουαλική μας ζωή και τα μεταδιδόμενα νοσήματα. Στο τέλος, ίσως φτάσουμε και σε άλλες λεπτομέρειες όπως είναι οι προτιμήσεις του καθενός και το κατά πόσο είναι kinky στο κρεβάτι.

Μια άλλη πρόβλεψη έχει να κάνει -μάντεψε- με τον άνθρωπο και την τεχνολογία. Στο 2021 ζούμε άλλωστε. Όλα γίνονται πια μέσω της οθόνης, τις περισσότερες φορές αναγκαστικά αφού η συγκέντρωση πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο είναι επικίνδυνη. Στα lockdown είδαμε πολλά online ραντεβού και ετσι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο και στο μέλλον είναι αυξημένες. Τα sex toys, με λίγα λόγια, θα γνωρίσουν στιγμές δόξας.

Την ώρα που ο κορωνοϊός θα αποτελεί παρελθόν, τα STIs θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους

Υπάρχουν όμως και κρυφές επιθυμίες που μπορεί να γίνουν -επιτέλους- πραγματικές. Ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία το 2021, ειδικά μετά το ξεκίνημα τον εμβολιασμών, μπορεί να δούμε το φαινόμενο του ”friends with benefits” να γίνεται παγκόσμιο. Αν συνεχιστεί ο εγκλεισμός, τότε, δυστυχώς, δεν θα μπορούμε να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους. Αυτόματα, μένουμε λίγοι και γνωστοί μεταξύ μας. Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε με άλλο μάτι την κολλητή μας;

Όταν γυρίσουμε στην παλιά μας καθημερινότητα, ίσως δούμε και μία αύξηση στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και αυτό γιατί, μετά από τόσους μήνες καραντίνας, πολλοί δεν θα είναι προσεκτικοί. Την ώρα που ο κορονοϊός θα αποτελεί παρελθόν, τα STIs θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Μοιάζει παράλογο, αλλά δεν είναι. Η λύση σε αυτό είναι η χρήση προφυλακτικού αλλά και η συχνή εξέταση.

Σκεφτείτε τη ζωή σας τους τελευταίους μήνες. Τη σεξουαλική ζωή σας. Αν δεν είχατε δεσμό ή το ”friends with benefits” ακούστηκε ακραίο μετά από συζήτηση με τις γνωστές και τους γνωστούς, τότε, αναγκαστικά, γίνατε δημιουργικοί. Αυτή η δημιουργικότητα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σας ακολουθήσει και το 2021. Μάθατε καλύτερα τον εαυτό σας, τις ανάγκες του και τώρα νιώθετε έτοιμοι και έτοιμες να τις μοιραστείτε με τους sex partners. Το sexting, το cybersex και τα sextoys, ωστόσο, θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια δυναμική.

Οι ειδικοί έκαναν τις προβλέψεις τους, εμείς περιμένουμε…

Πηγή: www.playboy.gr



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35