ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ - Καλλιτεχνικό Στέκι Bohème

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ - Καλλιτεχνικό Στέκι Bohème

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ | Bohème ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ | ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Ένα στέκι για ανθρώπους που πιστεύουν σε μια ανέμελη ζωή γεμάτη τέχνη, δημιουργία και ελευθερία έκφρασης...

Διαδικτυακό θέατρο της Δευτέρας

Αναγνώσεις ανέκδοτων έργων νέων συγγραφέων

Ο Πολυχώρος "Πόλις" και το Καλλιτεχνικό Στέκι “Bohème” σας καλούν σε ένα νέο Θέατρο της Δευτέρας με διαδικτυακές αναγνώσεις ανέκδοτων θεατρικών έργων νέων συγγραφέων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Απευθυνόμαστε σε όλους τους νέους συγγραφείς που τα έργα τους δεν έχουν εκδοθεί και επιθυμούν να τα επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους τους.

Κάθε Δευτέρα θα γνωρίζουμε έναν νέο συγγραφέα μέσα από την ανάγνωση του έργου του και από μία συνέντευξη στον ίδιο. Στο τέλος κάθε συνάντησης, θα υπάρχει συζήτηση με το κοινό. Την επόμενη ημέρα θα διατίθενται ασύγχρονα on demand στην πλατφόρμα του "Πόλις".

Τις συναντήσεις θα συντονίζουν οι ηθοποιοί και συγγραφείς Γιάννης Βερβενιώτης και Αντιγόνη Σταυροπούλου, παρέα με την ηθοποιό Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και διαφορετικούς καλεσμένους ηθοποιούς και συγγραφείς κάθε φορά, που θα συμμετέχουν στις συζητήσεις των έργων.

Οι βιντεοσκοπημένες συναντήσεις θα είναι διαθέσιμες προς όλους στην ιστοσελίδα μας, μετά από συνεννόηση με τους συγγραφείς.

Συντονιστείτε κάθε Δευτέρα 9-11μ.μ.στην πλατφόρμα “Bohème” του "Πόλις"

Συμμετοχή: 5 ευρώ

*Αν ενδιαφέρεσαι να διαβαστεί το έργο σου, στείλε μας email εδώ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   ή http://polis.edu.gr/article/4117



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35