Το νέο Kia Niro θα έχει τολμηρή σχεδίαση…

Το νέο Kia Niro θα έχει τολμηρή σχεδίαση…

Η νέα γενιά του Kia Niro αναμένεται να ακολουθήσει μια πιο δημιουργική και αισθητικά ενδιαφέρουσα σχεδιαστική προσέγγιση χωρίς να θυσιαστεί το χρηστικό και χωροταξικό ταλέντο που συνόδευε πάντα το κορεάτικο μοντέλο

Η εικόνα δεν δείχνει να έχει σταθεί εμπόδιο στην εμπορική πορεία του Kia Niro το οποίο στις αγορές που συμπαθούν τα ενός όγκου τύπου MPV οχήματα έχει μια παραπάνω από αξιόλογη εμπορική πορεία ειδικά στην αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του.

Ωστόσο η νέα γενιά του μοντέλου που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση εξέλιξης δείχνει πως θα προσθέσει την αισθητική στα δυνατά της χαρτιά. Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων όμως ο κορεάτικος όμιλος με κάθε νέα του δημιουργία κάνει σαφές πως ακολουθεί πλέον μια άκρως τολμηρή και δημιουργική σχεδιαστική προσέγγιση τόσο για την Hyundai όσο και για την Kia οπότε το νέο Niro δεν θα αποτελεί εξαίρεση.

Kia Habaniro Concept

Αρκετές συζητήσεις αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα αντλεί πολλά στοιχεία από το άκρως ενδιαφέρον πρωτότυπο HabaNiro που είχε παρουσιαστεί το 2019 στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο η αλλαγή στρατηγικής στην εμφάνιση δεν θα μεταβάλλει τον ευρύτερο χαρακτήρα του μοντέλου ο οποίος θα εξακολουθήσει να εστιάζει στην προσφορά ενός αυτοκινήτου με χρηστικά ταλέντα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα έχει ακόμα μεγαλύτερο μεταξόνιο και πιο πλούσιους χώρους για τους επιβάτες ενώ θα υπάρχει μια σαφής ποιοτική και τεχνολογική αναβάθμιση.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να συνεχιστεί η προσφορά του Niro ως υβριδικού, plug-in υβριδικού και ηλεκτρικού μοντέλου. Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της μπαταρίας αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω την αυτονομία ξεπερνώντας τα 500 χιλιόμετρα.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35