Το νέο Hummer EV τιμά τους προγόνους του...

Το νέο Hummer EV τιμά τους προγόνους του...

Αν κάτι είχαμε θεωρήσει δεδομένο, είναι πως η GMC δεν θα άφηνε τους πιστούς της αγοραστές μόνο με την pick up έκδοση του ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού Hummer. Έτσι, έφτασε επιτέλους η στιγμή που παρουσίασε και την SUV έκδοσή του που μοιάζει, όπως είναι απόλυτα λογικό, με τους θρυλικούς προγόνους του.

Οι διαφορές με το αγροτικό, παρουσιάζονται στο πίσω μέρος ενώ στη συνολική εικόνα τους, δεν διαφέρουν και πολύ με τη σημαντική διαφορά του επιπλέον όγκου στην SUV έκδοση που δεν θα μπορούσε να είναι μια διαφορετικά εφόσον μιλάμε για το στοιχείο που έκανε γνωστό το Hummer παγκοσμίως. Φυσικά, υπάρχει και η ρεζέρβα στην πέμπτη πόρτα.

Τρομερές αλλαγές δεν υπάρχουν στο εσωτερικό, που και πάλι βλέπουμε να φιλοξενεί πέντε επιβάτες ενώ μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, δίνει στο Hummer EV μια space πινελιά που του ταιριάζει άψογα. Οι μπαταρίες είναι της νέας γενιάς Ultimum της GM και εξασφαλίζουν αυτονομία 400 χιλιομέτρων στη βασική έκδοση και πάνω από 500 χιλιόμετρα σε όλες τις άλλες.

 

2Hummer

 

Η κορυφαία έκδοση του GMC Humme SUV θα έχει τρεις ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν 842 ίππους, ενώ στο pick up οι ίπποι είναι 1.015. Αυτό δε σημαίνει πως οι επιδόσεις του δεν είναι εντυπωσιακές αφού σε μόλις 3.5 δευτερόλεπτα, τα 0-96 χλμ. είναι γεγονός. Η τιμή του θα είναι στα 105.559 δολάρια και λέμε «θα είναι» γιατί αναμένεται να κυκλοφορήσει από το 2023.

Πηγή: https://www.playboy.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35