Οι 5 ομάδες της ψυχής στις οποίες ανήκετε…

Οι 5 ομάδες της ψυχής στις οποίες ανήκετε…

Όλοι μας είμαστε οντότητες φτιαγμένοι από αγνή ενέργεια, η οποία είναι το θεμέλιο για τα πάντα στο σύμπαν. Κάποιοι από εμάς έχουμε υλοποιηθεί στον πλανήτη με αυτή τη μορφή επειδή έχουμε ένα σκοπό ύπαρξης εδώ, σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Αν και ο καθένας μας βρίσκεται εδώ για διαφορετικό λόγο, όλοι μας συνδεόμαστε σιωπηλά.

Και όχι μόνο αυτό, έχουμε έρθει εδώ μαζί, ως μέλη ομάδων της ψυχής που έχουμε παρόμοια κίνητρα και ένα μοναδικό δεσμό μεταξύ μας, σε αυτή τη διάσταση αλλά και σε άλλες.

Εδώ είναι οι διαφορετικές ομάδες της ψυχής στις οποίες ανήκουμε:

Η πηγή

Όλοι συνδεόμαστε επειδή έχουμε διαμορφωθεί από ενέργεια. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με το σύμπαν με έναν αδιάρρηκτο δεσμό.

Ακόμα και όταν είμαστε στη γη, οι πράξεις μας επηρεάζουν και την ενέργεια μας αλλά και την ενέργεια που στέλνουμε έξω.

Οπότε, ότι και αν κάνουμε, καλό ή κακό επηρεάζει τον κόσμο. Καμιά από τις πράξεις μας (ή από την αδράνεια μας) δεν συμβαίνει χωρίς να επιδρά στο σύμπαν.

Η κοινότητα της ψυχής μας

Υπάρχουν ψυχές που έχουν παρόμοιο όραμα με το δικό σας. Βρίσκονται εδώ για να μάθουν τα ίδια πράγματα με εσάς και ο δρόμος που επιλέγουν παρεμβάλλεται συχνά με τον δικό σας.

Αυτά θα μπορούσαν να είναι άτομα από την δουλειά σας, ή από την παρέα σας ή ακόμα και ένας περαστικός που σας βοήθησε όταν είχατε μια άσχημη μέρα.

Η οικογένεια

Οι άνθρωποι με τους οποίους είστε στην ίδια γονιδιακή ομάδα σε αυτή την ενσάρκωση. Αυτή είναι η οικογένεια στην οποία γεννιόμαστε και σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, τα άτομα που έχουμε σαν οικογένεια.

Η ομάδα της αδελφής ψυχής

Αυτή η ομάδα αποτελείται από 3-9 ψυχές, που συνδέονται με έναν δεσμό ακόμα πιο βαθύ από αυτόν της οικογένειας.

Μας βοηθούν στην αφύπνιση μας και πάντα μας υποστηρίζουν σε όλες τις διαστάσεις.

Δίδυμες φλόγες

Όταν μια ψυχή μετενσαρκώνεται σε περισσότερα από ένα σώμα αυτό οδηγεί στην διαμόρφωση μιας Δίδυμης Φλόγας. Οι Δίδυμες Φλόγες δεν περιορίζονται μόνο στο να έχουν ένα ρομαντικό σκοπό. Έρχονται μαζί για ένα μεγαλύτερο όφελος του σύμπαντος.

Μετάφραση: awakengr.com via consciousreminder.com, https://www.awakengr.com/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35