Η γενιά Z κάνει περισσότερο σεξ από όσο η δική σου

Η γενιά Z κάνει περισσότερο σεξ από όσο η δική σου

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Kinsey, αν έχεις πατήσει τα “30”, τότε τα νέα δεν είναι καλά για σένα.

Αποτελεί η ηλικία τον απόλυτο δείκτη αναφορικά με τη σεξουαλική μας ζωή; Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μίας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Kinsey, τότε η απάντηση είναι καταφατική. Εξετάζοντας τα αποτελέσματα, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι ηλικίες 18-29 κάνουν το περισσότερο σεξ, με μέσο όρο 112 φορές τον χρόνο ή περίπου δύο φορές την εβδομάδα.

Τα άτομα 30-39 το “γλεντάνε” 86 φορές το χρόνο, δηλαδή 1.6 φορές την εβδομάδα, ενώ εκείνοι που βρίσκονται στο εύρος ηλικιών 40-49 ετών καταφέρνουν να κάνουν σεξ μόλις 69 φορές το χρόνο. Kinky αριθμός αλλά όχι στην προκειμένη.

Όπως είναι κατανοητό, η πτώση στη συχνότητα σεξουαλικών συνευρέσεων συμπίπτει με την αύξηση της ηλικίας, κάτι που είναι απολύτως λογικό. «Επί της ουσίας, αυτό που προέκυψε από αυτές τις μελέτες είναι ότι, καθώς μεγαλώνουμε, οι πιθανότητες μας να αναπτύξουμε χρόνιες παθήσεις υγείας αυξάνεται. Αυτό, με τη σειρά του, επηρεάζει αρνητικά τη συχνότητα και την ποιότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας», σημειώνει ο Dr. Justin Lehmiller του Ινστιτούτου Kinsey ενώ η καθημερινή πίεση, το άγχος για τις οικογενειακές υποχρεώσεις και φυσικά οι ασθένειες αποτελούν τους 3 πυλώνες της κατάρρευσης.

Βέβαια οι παντρεμένοι αποτελούν μία κατηγορία από μόνοι τους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 34% των ζευγαριών κάνουν σεξ 3-4 φορές το μήνα και το 45% μερικές φορές το μήνα. Τέλος η ηλικία παίζει ρόλο και στην ποιότητα αλλά όχι στη ποσότητα. Όσο ωριμάζουμε επιλέγουμε την ποιότητα, κάτι που μεταξύ μας δεν ισχύει μόνο για το σεξ. Αλλά για τα πάντα που μας φέρνουν ευτυχία στη ζωή μας.

Πηγή: https://www.playboy.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35