Παίξτε μπάλα…: Έρχεται ο Τικίνιο…

Παίξτε μπάλα…: Έρχεται ο Τικίνιο…

Απόψε στις 22:00 το βράδυ αναμένεται στη χώρα μας ο Τικίνιο… έτσι ώστε τα επόμενα 24ωρα να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να τελειώνει με τα τυπικά και να προχωρήσει στην υπογραφή του συμβολαίου του!

Ο Γιώργος Κούτσιας κάνει… γκελ στους Ιταλούς όπως φαίνεται, που ετοίμασαν ακόμα ένα αφιέρωμα για τον νεαρό του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κούτσιας όπως φαίνεται απασχολεί τους Ιταλούς. Το Calciomercato είχε γράψει στο παρελθόν, πως Γιουβέντους και Άγιαξ, ενδιαφέρονται γι’ αυτόν.

Στην ΑΕΚ κάνουν ακτινογραφία στα βιογραφικό, πριν αποφασίσουν ποιον παίχτη θα πάρουν.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας της και όπως γνωστοποίησε η πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, στις 19 του μηνός ο «Θεός του πολέμου» θα αναχωρήσει για τη Νάουσα, ενώ το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της θα γίνει στο Γκρατς της Αυστρίας ως τις 8 Ιουλίου.

Στην τουρκική Γκεζτέπε θα αγωνίζεται -εκτός απροόπτου- ο Αργύρης Καμπετσής  από τη νέα σεζόν. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους ομολόγους του κι έτσι σύντομα αναμένεται να έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Κάτοικος Τρίπολης για τρία ακόμη χρόνια ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2024, όντας ο πέμπτος ποδοσφαιριστής των Αρκαδών που ανανεώνει μετά τους Σίτο, Βαλιέντε, Καπίγια και Μουνάφο.

Ο Γιώργος Σπανός έχει πάρει… σκούπα και το καθάρισμα έχει ήδη ξεκινήσει. Έχει ήδη φύγει «λαός» από το Περιστέρι και θα κουνήσουν κι άλλοι «μαντήλι».

Ενσικουλού, Ραμπέγιο, Μάτιτς που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια τους, αποτελούν ήδη παρελθόν. Ο Γούτας έχει κλείσει στην ΑΕΚ. Ο Γιαννιώτης είναι δανεικός και επιστρέφει στην ομάδα του.

Γκαλβάο, Αγκάγιεφ, Γιακουμάκης, Εντομβογί, Νταβιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Γκάλο δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Ούτε οι… μισοί δεν είναι στη λίστα παραμονής.

Έληξε και το συμβόλαιο του Μανούσου, στον οποίο έχει ήδη κατατεθεί πρόταση ανανέωσης, αλλά ακόμα… ούτε ναι, ούτε όχι! 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35