Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας, ανοίγουν μπουζούκια και κλαμπ

Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας, ανοίγουν μπουζούκια και κλαμπ

Επιβεβαιώνεται συνεπώς το ρεπορτάζ του Dnews που θέλει να βγαίνει από το mute η εστίαση καθώς από το προσεχές Σάββατο επαναλειτουργεί η μουσική στα καφέ, μπαρ και εστιατόρια.

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες εισηγείται την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τη 01:30, από τη 00.30 που είναι σήμερα, καθώς και την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το προσεχές Σάββατο, 12 Ιουνίου.

Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας

Παράλληλά εισηγείται και άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να ανοίξουν επίσης και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Καλεσμένοι σε γάμους

Σύμφωνα με τα όσα φτάνουν από την Επιτροπή, θα δούμε επίσης αύξηση στους καλεσμένους στις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Οι καλεσμένοι θα αυξηθούν από 100 που είναι μέχρι σήμερα σε 300, ενώ σταδιακά θα γίνουν ακόμα περισσότεροι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ωστόσο, ο αριθμός θα είναι πάντα συγκεκριμένος, ποτέ ανεξέλεγκτος.

Πανηγύρια

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, οι εμποροπανήγυρεις θα επιτραπούν όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην περιφέρεια.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου - ΟΠΑΠ

Η επιτροπή συζητά ενόψει του Euro να επιτρέπεται επίσης στα καταστήματα OΠAΠ ένα άτομο ανά τραπέζι με τηρούμενες φυσικά τις αποστάσεις μεταξύ τους όπως ακριβώς ισχύει και στην εστίαση.

Οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές σήμερα στις 19:00, κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Υγείας, από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35