Ομαδική Εικαστική Έκθεση Τέχνη γένους θηλυκού

Ομαδική Εικαστική Έκθεση Τέχνη γένους θηλυκού

Η Pocket Star Gallery και η Ιστορικός Τέχνης και Επιμελήτρια εικαστικών εκθέσεων Ελένη, Αποστολοπούλου παρουσιάζουν την ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Τέχνη γένους θηλυκού».

Η έκθεση παρουσιάζει ως θέμα της την γυναίκα και τα δικαιώματα της στην σύγχρονη κοινωνία. Στόχος της έκθεσης είναι να προβληθεί μια «αναγεννημένη γυναίκα» μέσα από τα μάτια των καλλιτεχνών. Η έκθεση εξετάζει τον τρόπο που η γυναίκα παλεύει για την θέση που της αξίζει στην κοινωνία τον τρόπο που βιώνει τη βία και τη στέρηση των δικαιωμάτων της, τα βλέμματα που δέχεται, αλλά και τον τρόπο που η ίδια η τέχνη οφείλει να βοηθήσει την γυναίκα, προφέροντας της καταφύγιο.

Τα έργα αποπνέουν αυτήν τη νέα ματιά απέναντι στη γυναίκα και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη σημερινή εποχή, αλλά και πιο συγκεκριμένα το πως είναι να είσαι γυναίκα καλλιτέχνης στην Ελλάδα του σήμερα.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Αλίκη Αμυραλή, Μαριαλένα Γεροδήμου, Σωτήρης Ηλιάδης, Ρένα Καμπρή, Χρήστος Καστρινάκης

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Pocket Star Gallery Lycabettus, Γεροστάθη 1 Λυκαβηττός

Διάρκεια: 16 - 26 Ιουνίου

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 13.00 - 21.00, Σάββατο 12.00 – 20.00

Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook Event: https://fb.me/e/TbZ36vau

Στον χώρο της γκαλερί τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα όπως ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές. 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35